SKIN_info // EUCERIN ima dvije nove ključne ljetne anti-age formule: Oil control Dry Touch kremu i Sprej za lice s hijaluronskom kiselinom

  Ljeti su ključne – hidratacija i zaštita od UV zraka, kako bi lice spremno i ujednačeno dočekalo hladnije dane. Stoga, stručnjaci iz Eucerina predlažu dvije nove formule koje se brinu o koži na anti-age način. Osim toga, pretjerano znojenje i sjaj čine naše podloge nestabilnima, a oil control krema sa zaštitnim faktorom ima mat efekt i upijanja masnoga sjaja.

  ECN HyaluronSprej PR KV4 web cr

  Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo poboljšava hidracijski sustav kože, ravnomjerno raspoređuje vodu, zadržava vlagu te kožu čini glatkom i blistavom. Pored toga, sadrži koži srodnu pH vrijednost, brzo se upija, a pogodan je za više nanošenja dnevno, za sva godišnja doba. Prilikom uporabe obavezno je izbjegavati područje oko očiju.

  ECN HyaluronSprej PR KV4 web cr

  Kombinacija visoko kvalitetne hijaluronske kiseline i gluko-glicerola, identičnog onome iz prirode, pomaže aktivirati vlastiti sustav hidratacije kože. Vlaga raspodijeljena u kanalima aktiviranim djelovanjem gluko-glicerola prenosi vodu između stanica kože, pruža hidrataciju i uspostavlja ravnotežu iznutra.

  Dekorativni i preparativni svijet duboko su povezani, jer bez kvalitetne njege i zdrave kože make-up ne može zasjati u punom sjaju. Vodeća hrvatska make-up umjetnica Simona Antonović koristi Eucerin njegu da bi njena koža zablistala, a make-up izgledao prirodnije. Kao eminentni make-up stručnjak upravo se Simonin potpis krije iza nasmijanih lica najpoznatijih svjetskih i domaćih modnih i lifestyle naslovnica.

  ECN HyaluronSprej PR KV4 web cr

  Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 30 i SPF 50+ učinkovita je koliko i ugodna za korištenje. Eucerin napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA / UVB filtere s licochalconom A kako bi neutralizirala slobodne radikale uzrokovane UV i HEVIS svjetlošću. Formula sadrži i gliciretinsku kiselinu, ona podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNK kože te Oil Control tehnologiju sa matirajućim pigmentima koji pružaju trenutni osjećaj kože suhe na dodir.

  Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove na koži. Otporna je na vodu i znoj i ima efekt protiv priljepljivanja pijeska na kožu (manje je vjerojatno da će se pijesak zalijepiti za kožu). Kao i sva Eucerin SUN zaštita od sunca, ne sadrži oktinoksat i oksibenzon - UV filtere za koje se zna da štetno deluju na koraljne grebene - te je u skladu za havajskim zakonom o zaštiti koraljnih grebena. Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo klinički je i dermatološki dokazano pogodna za sve tipove kože, uključujući osjetljivu, masnu i aknama sklonu kožu.