Username *
Password *
Remember Me

Za razliku od kože koja se neprestano obnavlja, kosa nema tu funkciju, treba je dobro zaštititi i pripremiti za ljeto. Ljeto iziskuje jaču njegu oko koje bi bilo dobro posavjetovati se sa sa svojim frizerom, svaka je kosa drugačija, no svaka ujedno voli posebnu pripremu za izlaganje suncu. Svakoga ljeta primjećujemo da je sunce sve jače i opasnije pa budite oprezni.

Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

Oysho Summer 2020 Lookbook02
Hana Jirickova for Oysho summer 2020 collection.

Samo sunce na kosu djeluje tako da ju isuši i izblijedi. Osim njege nakon plaže, koja je neizbježna, spremite u svoje torbe ili cekere za plažu torbicu za njegu kose!

Sadržaj torbice za njegu je minimalan i vjerujte mi baš svatko si ga može priuštiti - ponesite, sprej na bazi zaštitnih ulja, masku u spreju i četku za raščešljavanje.

Njegujuće preparate na policama drogerija možete pronaći s raznim cijenama tako da svatko odabire brend koji mu odgovara. Vodite računa da ne znači da ono što je jako skupo je i najbolje, sve što u sebi sadrži veliku dozu njege bit će dobar odabir za zaštitu kose.

Oysho Summer 2020 Lookbook02

Špricajte svoju kosu prije izlaganja suncu sa zaštitnim uljima, a masku nanosite kada vam je kosa polusuha i spremna za začešljavanje.

U raznim bojama i veličinama pronađite baš onaj dizajn koji vama odgovara - da, pričam naravno o šeširima kao modnom spasu za kosu! Možete ih nositi cijelo ljeto, a oni će kosu štititi i na moru i na kopnu.

 Oysho Summer 2020 Lookbook02Oysho Summer 2020 Lookbook02

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location