GREEN_day // LA ROCHE-POSAY predstavlja BIORAZGRADIVE FORMULE za zaštitu od sunca

  Svjestan važnosti morskog svijeta za budućnost planeta i zdravlje svih njegovih stanovnika, La Roche-Posay donosi oko 70 posto biorazgradive formule novih proizvoda za zaštitu od sunca.

  - Za La Roche-Posay ekološka svijest i odgovornost za okolioš među glavnim su prioritetima te predstavlja zaštitu od sunca koja ne šteti njegovoj simbiozi i bioraznolikosti - objavio je LRP.

  Anthelios 6

  Koralji koji formiraju koraljne grebene ključni su za održavanje jedinstvenih autohtonih i rijetkih morskih vrsta. Iako prekrivaju samo 0,1 posto Zemljine površine, na koraljnim grebenima živi čak 30 posto različitih biljnih i životinjskih vrsta morskog ekosustava.

  Putem linije Anthelios La Roche-Posay već treće desetljeće usavršava proizvode za zaštitu od sunca te osmišljava inovacije na području UV filtera, kao i najboljih tekstura i tehnologija. Naglasak je na zaštiti širokog spektra, na rješenjima koja kožu štite od UVA i UVB zračenja, dok istovremeno sprječavaju oštećenja uzrokovana UVA, UVB infracrvenim A zrakama i zagađenjem. Zajednička im je i formula koja formira snažnu, homogenu, nemasnu i otpornu mrežu zaštite koja ne prelazi na druga područja.

  Anthelios 1


  Anthelios nevidljivi sprej SPF50+ predstavlja inovaciju u zaštiti od sunca u ovom obliku iz nekoliko razloga.

  1. Radi se o dermatološki testiranom spreju za tijelo s vrlo visokom zaštitom.

  2. Sadrži tehnologiju „pametnih polimera” koja ima dvostruki učinak – pruža visoku zaštitu od UVA zraka i sadrži formulu koja je vrlo otporna na vodu, znoj i pijesak. I treće, ovaj se sprej brzo upija, tako da na koži neće ostaviti ljepljive, masne ili bijele tragove.

  Anthelios Dermo-Pediatrics nevidljivi sprej SPF50+/UVA namijenjen je osjetljivoj dječjoj koži, pruža visoku zaštitu širokog spektra i štiti od oštećenja izazvanih infracrvenim zračenjem i zagađenjem. Otporan je i na vodu, pijesak i znoj, tako da će i nakon igre u pijesku sprej ostati na dječjoj koži.

  Anthelios 14

  Anthelios nevidljivi sprej SPF50+ i Anthelios Dermo-Pediatrics nevidljivi sprej SPF50+ imaju vrlo laganu teksturu koja pruža visoku zaštitu i ostaje na tijelu čak i ako ste u vodi proveli ukupno 80 minuta (4 puta po 20 minuta).

  Proizvod linije Anthelios s visokom zaštitom od UVA zraka jest Anthelios Shaka Fluid SPF50+. Namijenjen je svim tipovima kože lica, a prikladan je i za osjetljivu kožu i kožu sklonoj alergiji na sunce te se može upotrebljavati tijekom cijele godine. Štiti kožu od UVA i UVB zraka, čime sprječava nastanak oštećenja uzrokovanih infracrvenim A zrakama i zagađenjem.