GLOW_info // mini vodič za odabir najboljeg BRONZERA za prirodan, preplanuli LOOK

  Sjaj na licu lako je produljiti čak i nakon godišnjeg, korištenjem bronzera, no potrebno je izabrati pravu nijansu i način aplikacije kako bi lice djelovalo prirodno.

  Too Faced Dark Chocolate Soleil Bronzer 249 kn

  Bronzer nije kontura.

  Dok je kod konturiranja riječ o oblikovanju i definiranju strukture lica, bronzeri služi za dodavanje topline i sjaja licu (Too Faced Diamond Fire Bronzer, 305,00 kn).

  Too Faced Diamond Fire Bronzer 305 kn

  Nanesite ga na vrh obraza, vrh nosa i iznad sljepoočnice, a za potpuni učinak stavite malo bronzera i na vrat te ispod brade. Ne zaboravite na četkicu – koristite mekanu četkicu, pri čemu je za bronzer u kamenu, prahu i za kremaste formule najbolji kosi kist.

  Benefit Hoola Matte Bronzer 285 kn

  Birajte bronzer prema tipu kože.

  Ako imate suhu kožu, posegnite za tekućim bronzerom (Perricone MD No Makeup Bronzer Broad Spectrum SPF 15, 275,00 kn), ali ako vam je koža masna, odaberite bronzer u kamenu ili prahu (Benefit Hoola Matte Bronzer, 285,00 kn).

  Perricone MD No Makeup Bronzer Broad Spectrum SPF 15 10 ml 275 kn

  Tijekom ljeta pokušajte pustiti da koža sjaji što je više moguće jer ćete tako dobiti prirodan sjajni izgled prije nego što dodate malo bronzera za osunčani izgled. Prstima nanesite bronzer kako bi se što bolje stopio s kožom.

  Douglas Big Bronzer Golden Sun Edition 135 kn

  Osim o teksturi, vodite računa i o nijansi bronzera.

  Zlatno pravilo je da bronzer ne smije biti više od jedne ili dvije nijanse tamniji od vaše prirodne boje kože. Dok oni sa svjetlijom kožom trebaju tražiti pudere u boji breskve ili tople bež nijanse (Douglas Big Bronzer Golden Sun Edition, 135,00 kn), tamnijoj koži najbolje pristaju ciglasti ili čokoladni tonovi (Too Faced Dark Chocolate Soleil Bronzer, 249,00 kn).

  Becca Sunlit Bronzer 299 kn

  Ako imate žućkasti podton kože, zlaćani bronzer (Becca Sunlit Bronzer, 299,00 kn) je najbolja opcija.

  Douglas Highlighting Powder 115 kn

  Manje je više.

  Slojevitost je rješenje svega – nanosite ga postepeno dok ne postignete željeni look. Za potpuni dojam, stavite malo highlightera (Douglas Highlighting Powder, 115,00 kn) za božanstveni brončani izgled.

  Summer bronze look