Username *
Password *
Remember Me

Olivalov Omega eliksir sadrži čak šest prirodnih i hranjivih ulja za dubinsku njegu kože te je namijenjen svim tipovima kože. Brojne dobrobiti ulja za kožu poput sprječavanja gubitka vlage obnavljanjem njezinog lipidnog sloja, vraćanja elastičnosti i zdravog sjaja vrlo dobro su poznate.

Olival Professional Omega Eliksir 2 cr

U formuli je skvalan koji održava kožu hidratiziranom, štiti ju od oštećenja, ima antibakterijska i anti-age svojstva te regulira stvaranje sebuma ili masnoće.
Uz skvalan, Omega eliksir sadrži i super skin sastojak: ulje chia sjemenki. O dobrobiti chia sjemenki u prehrani sve već znamo, a ulje ovih iznimnih sjemenki obiluje omega masnim kiselinama i cinkom što utječe na regulaciju lučenja sebuma i pojavu nepravilnosti na koži. 

Za protuupalno djelovanje i kožu s hiperpigmentacijskim mrljama učinkovito će biti ulje sjemenki kupine. Ulje avokada kao jedno od nutritivno najbogatijih ulja koja se koriste u njezi kože na kožu djeluje istovremeno regenerirajuće i revitalizirajuće, vraća joj neophodnu vlagu, ali i sprječava njezin ponovni gubitak, a ulje noćurka djelotvorno je kod kroničnih stanja kao što su ekcemi, psorijaza i neurodermitis.

Cijena: Olival Professional Omega Eliksir 139,90 kn

 Olival Professional Vitaminski serum R2 cr

U Olivalu su formulirali i Vitaminski serum R2 idealan za sve početnike u korištenju retinoida u njezi kože.

Ovaj serum sadrži retinil palmitat – nježniji oblik retinoida koji neće izazvati uobičajene iritacije. Djeluje i antioksidativno, jednostavno se uvodi u rutinu i lako kombinira s drugim aktivnim tvarima tijekom dana.

Uz retinil palmitat, u Vitaminskom serumu R2 nalazi se i resveratrol kao aktivna tvar koja zadržava vlagu u dubljim slojevima kože i aktivira proteinske molekule dugovječnosti- sirtuine.

Uz ova dva moćna sastojka, serum sadrži i hijaluronsku kiselinu, aloe veru i glicerin. Pomoći će koži da vrati nužnu vlagu nakon ljetovanja, ali i djelovati na druge nepravilnosti koje nas muče nakon ljeta – UV oštećenja, neujednačen ten, pojava akni i prištića (i zbog korištenja proizvoda sa SPF-om, prekomjernog znojenja, ali i od nošenja zaštitnih maski).

Cijena: Olival Professional Vitaminski serum R2, 169,90 kn