Username *
Password *
Remember Me

Olivalove kreme Vitaminska C i Peptidna P, do sada su bile dostupne samo u setovima, no sada se prodaju i pojedinačno.

CfHIIlw4

Vitaminska krema C temelji se na djelovanju vitamina C i hranjivim uljima makadamije i badema. Vitamin C, kao i u Vitaminskom serumu C, dolazi u obliku stabilnog i visoko podnošljivog natrijevog askorbil fosfata (SAP). Riječ je o obliku vitamina C koji je izuzetno nježan na koži, djeluje protiv hiperpigmentacije i postupalnih mrlja, pruža antioksidativni učinak, ujednačuje ten i vraća sjaj koži. Ova krema idealna je za njegu suhe, uravnotežene do mješovite kože. Zbog antioksidativnog djelovanja preporučuje se koristiti ju u jutarnjoj rutini uz obavezno korištenje SPF-a, no može se primjenjivati i uvečer.

Peptidna krema P temeljena je na dokazanom djelovanju peptida na poboljšavanje teksture kože. Sadrži Matrixyl 3000, zasigurno najpoznatiji kompleks peptida, koji poboljšava tonus kože te joj vraća elastičnost, pritom djelujući na vidljivost mimičkih bora i finih linija. Dugoročnom primjenom preveniraju i usporavaju preuranjeno starenje. Peptidna krema P idealna je za njegu suhe, uravnotežene do mješovite kože.

k7Ewf3nE

Obje kreme sadrže ulja makadamije i badema koja dodatno hidratiziraju i hrane kožu te ublažavaju transepidermalni gubitak vlage, dok glicerin pruža neophodnu vlažnost.

Kreme imaju blagi, nježan, neutralan i svjež miris, izvrsno se nadopunjuju s Vitaminskim serumom C i Peptidnim serumom P, ali mogu se koristiti i samostalno u jutarnjoj i večernjoj njezi. Izuzetno su pogodne kao podloga za make-up jer su svilenkaste teksture koja se brzo upija.