SKIN_upgrade // Lancôme TEHNOLOGIJA u slavnom serumu Advanced Genifique bazira se na PROBIOTICIMA I PREBIOTICIMA

  - Od svog lansiranja 2009. Lancome Advanced Genifique je postao globalni fenomen s više od 35 milijuna prodanih bočica diljem svijeta. U 2019. godini, ikona ljepote je ponovno rođena - lansiranjem nove formule Advanced Genifique. Usavršena, patentirana formula koju pokreće znanost o mikrobiomima, preoblikovala je način na koji razmišljamo o koži i otvorila put za novu eru učinkovite njege za kožu - objavio je brend.

  1

  Nadograđen s jedinstvenim kompleksom 7 pre- & probiotičkih frakcija, Advanced Genifique je serum koji jača mikrobiom kože.

  Koža ima svoj vlastiti mikrobiom: živi eko sistem s blagotvornim mikroorganizmima, sastavni dio površine kože sastavljene uglavnom od bakterija. Nakon desetljeća zablude o tim mikroorganizmima, sada znamo da te bakterije nisu samo korisne – već i potrebne za zdravlje i izgled naše kože. Zanimljivo je i da su ljudi sastavljeni od 50% ljudskih stanica i 50% bakterijskih stanica.

  9

  Naš mikrobiom je jedinstven baš kao i naš DNK ili pak otisak prsta. To je prvi dar dobiven od majke u trenutku rođenja i razvija se tijekom našeg života. Kada odrastemo, naš mikrobiom sadrži do 1000 vrsta bakterija, s 2 milijuna bakterija unutar svakih 2cm² kože.

  11

  - Nakon 15 godina istraživanja, vjerujemo da znanost o mikrobiomima gura granice njege kože do novih, dosad neviđenih granica učinkovitosti. Suradnja s 23 globalna znanstvena stručnjaka koji rade na znanosti o mikrobiomima, naš istraživački tim je obavio 57 kliničkih studija širom svijeta i prikupio je više od 500 milijuna podataka – objavio je Lancôme.

  Novi Advanced Genifique je obogaćen snažnim kompleksom 7 pre i probiotičkih frakcija. Kao vrhunac 15-godišnjeg istraživanja, Advanced Genifique koristi snagu i znanost o mikrobiomu kako bi serum sadržavao jedinstven kompleks 7 pre i probiotičkih frakcija.

  6

  Prebiotici - Lancôme je odabrao 3 prebiotika na bazi biljaka ili biotehnologije (manoza, esencijalan i jednostavan šećer).

  Probiotici - naš jedinstven kompleks upotpunjen je s 4 probiotičke frakcije, dobivene iz četiri različita soja mikroorganizama (Bifidobacterium longum, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilis i kvasac (Saccharomyces cerevisae). Probiotici su živi organizmi koji pružaju zdrave prednosti. U Lancomeu, koriste samo probiotičke frakcije. Frakcije nisu žive, što znači da se Advanced Genifique može čuvati na sobnoj temperaturi i koristiti do 12 mjeseci nakon otvaranja.

  3