SKIN_upgrade // VICHY predlaže 2 nove formule LiftActiv Specialist U AMPULAMA

  Nova Vichy LiftActiv Specialist ampula ciljano djeluje na sve vrste bora i nedostatak sjaja, osnažuje kožu, vraća joj blistavost i smanjuje vidljivost bora. Ova anti-ageing inovacija s odgovarajućom dozom njege u zaštitnoj staklenoj ampuli dostupna je u dvije varijante proizvoda, Peptide-C anti-ageing ampulama koje su namijenjene dnevnoj i večernjoj njezi i LiftActiv Glyco-C za noćnu njegu lica protiv tamnih mrlja – objavio je Vichy.

   YdDQRbVE

  LiftActiv Peptide-C anti-ageing ampule namijenjene su dnevnoj i večernjoj njezi. Zahvaljujući odličnoj povezanosti sastojaka, vitaminu C, biopeptidima, višemolekularnoj hijaluronskoj kiselini i vulkanskoj vodi Vichy, u trenutku hidriraju i učvršćuju kožu. Deset posto čistog vitamina C u ampuli doprinosi posvjetljivanju kože i nježnom uklanjanju odumrlih stanica kože. Biopeptidi su saveznik protiv gubitka kolagenskih vlakana – ovom prilikom laboratoriji Vichy upotrebljavali su peptide iz rižinih proteina i proteine iz biljke vučike. Za punoću kože i vlažnost zaslužna je višemolekularna hijaluronska kiselina, a vulkanska voda Vichy s 15 esencijalnih minerala jača prirodnu obranu kože.

  vichy1

  LiftActiv Glyco-C ampule djeluju na različite vrste hiperpigmentacija, kao što su tamne mrlje, staračke pjege i poslijeupalne hiperpigmentacije od akni. U ovim ampulama snaga vulkanske vode Vichy obogaćena je s 10 posto kompleksa s glikolnom kiselinom i vitaminom CG – kompleks s glikolnom kiselinom ujednačava izgled tena, vrši piling i smanjuje tamne mrlje, dok vitamin CG smanjuje tamne mrlje i umanjuje hiperpigmentacije.

  vichy2