Username *
Password *
Remember Me

Za njegu zrele kože ključni su sastojci, poput ulja jojobe i badema, ali i oni poput ekstrakta plodova čička, koji potiče kožu na stvaranje kolagena. Aloe vera je također poželjna, radi svojih snažnih hidratacijskih svojstava.

NIVEA Naturally Good Anti age dnevna krema 2

- Nivea je dopunila svoju Naturally Good liniju s Anti-age proizvodima koji sadrže čak 99 % sastojaka prirodnog porijekla, dok se preostalih 1 % koristi radi stabilnosti i sigurnosti formule. Za čvrstu i prirodno blistavu kožu tijekom dana te njenu obnovu tijekom noći, tu su Naturally Good Anti-age dnevna i noćna krema s posebnim dodatkom ekstrakta plodova organskog čička koji učvršćuje kožu i potiče ju na vlastitu proizvodnju kolagena. U svojoj formuli Naturally Good Anti-age dnevna krema sadrži i dragocjena ulja jojobe i badema koja će vidljivo smanjiti bore unutar dva tjedna, pružiti vašoj koži potrebnu hidrataciju i prirodno zdrav izgled – javlja Nivea.

NIVEA Naturally Good micelarna voda

Za početak dana predlažu micelarni gel obogaćen organskom aloe verom, a tu je i klasičan micelarna voda za nježno čišćenje i hidrataciju lica.

NIVEA Naturally Good Anti age noćna krema 2

Cijene:
Naturally Good Anti-age dnevna krema, 50 ml, 99,90 kuna
Naturally Good Anti-age noćna krema, 50 ml, 99,90 kuna
Naturally Good micelarni gel, 140 ml, 56,90 kuna
Naturally Good micelarna voda, 400 ml, 51,90 kuna

NIVEA Naturally Good micelarni gel