Username *
Password *
Remember Me

Akne su sve češći problem u svakoj dobi, no Vichy ima prijedlog: - S pomoću tri nova Normaderm proizvoda, odgovaramo na izazove masnog sjaja, a sve zahvaljujući prirodnoj formuli koja također djeluje protiv nepravilnosti te istovremeno koži pruža potrebnu hidrataciju za zdrav izgled kože – objavio je brend.

vuJRFS8g cr

Istraživanja su pokazala da se oko 80 posto tinejdžera te do 40 posto žena u dobi od 25 do 40 godina, suočava s problemom akni.

Za odgovarajuću njegu nepravilnosti i masnog sjaja kože iz laboratorija Vichy stižu tri nova proizvoda iz linije Normaderm:
1. Phytosolution krema za čišćenje i matiranje kože s vulkanskim perlitom,
2. Phytosolution matirajuća maglica i
3. S.O.S. sumporna pasta protiv nepravilnosti.

 Zfq5X0xQ cr

Prirodni sastojci u ovim proizvodima, salicilna kiselina, aminokiseline, glina i vulkanski perlit smanjuju višak sebuma i upijaju masnoću.

Sumpor isušuje nepravilnosti, Niacinamid smiruje kožu, a Vichy vulkanska voda jača kožnu barijeru.
Osim nepravilnosti, sve veći problem masne kože sklone aknama je i višak sebuma, koji se stvara na koži zbog užurbanog načina života, zagađenja, stresa, brze prehrane.

- Nepravilnosti postaju vidljive na površini kože kada se začepe izvodni kanali žlijezda lojnica, što dovodi do nakupljanja sebuma - objašnjava farmaceutkinja Ana Kovačević, stručna suradnica za obrazovanje i znanstvenu komunikaciju marke Vichy.

Razina sebuma se u koži mijenja tijekom dana: najniža je ujutro, a najviša u podne. Iz tog su razloga proizvodi Normaderm Phytosolution formulirani tako da kontroliraju proizvodnju sebuma tijekom dana i ne dopuštaju prosijavanje kože.

3GgnwQ5w cr