SKIN_upgrade // CAUDALIE predlaže ekskluzivnu kombinaciju RESVERATROLA, HIJALURONSKE I VEGANSKOG KOLAGENA

  Anti-age industrija sve je jača, kompanije i njihovi laboratoriji osmišljavaju formule koje ciljano djeluju na znakove prolaska vremena na licu te predlažu inovativne formule pojačane prirodnim sastojcima. Jedna od njih je i Caudalie, slavna francuska tvrtka čije se inovacije temelje na resveratrolu, sastojku iz grožđa, poznatom po izuzetnim anti-age svojstvima.

  Caudalie Firming Cashmere Cream 2

  - Približavanjem četrdesetima, razina kolagena i hijaluronske kiseline drastično pada. Koži je potrebna ciljana i učinkovita njega koja joj može vratiti svježinu, zagladiti bore, podići tonus i dati volumen. Kao rješenje ovom problemu Caudalie Paris i Harvard Medical School zajedno su patentirali ekskluzivnu kombinaciju Resveratrola , hijaluronske kiseline i veganskog kolagen boostera – objavio je Caudalie.

  U procesu formuliranja nastala je Caudalie Resveratrol-Lift linija koja obuhvaća Instant Firming Serum, Firming Cashmere Cream, Lightweight Firming Cashmere Cream, Firming Night Cream i Firming Eye Gel Cream.

  Caudalie Resveratrol Lift linija 2 cr

  Instant Firming Serum (30 ml / 384,00 kn) sastavljen je s više od 97% sastojaka prirodnog podrijetla i bez ulja. Aromatične note bosiljka, limunske trave, timije, kamilice i narančinog cvijeta ostavljaju kožu lagano mirisnom.

  Firming Cashmere Cream (50 ml / 347,00 kn) sastavljena je također s više od 97% sastojaka prirodnog podrijetla. Krema je bogata fosfolipidima što pruža poseban osjećaj mekoće na koži. Istih je aroma kao i serum kako bi miris kože ostao isti nakon svakog proizvoda iz linije. Krema popunjava bore, regenerira, njeguje i učvršćuje kožu.

  Lightweight Firming Cashmere Cream (40 ml / 341,00 kn) osmišljena je tako da njena lagana tekstura bez ulja služi kao odlična make-up baza. Prednosti koje ova krema pruža jednake su hidratizaciji i učvršćivanju kože.

  Caudalie Firming Cashmere Cream 9 cr

  Firming Night Cream (50 ml / 347,00 kn) sastavljena je s više od 98% sastojaka prirodnog podrijetla, te je dodatno obogaćena ekstraktom masline. Krema je bogate, ali mekane strukture koja njeguje suhu i tanku kožu.

  Firming Eye Gel Cream (15 ml / 293,00 kn) sastoji se od 97% sastojaka prirodnog podrijetla koja je ujedno i fragrance-free. Zahvaljujući novoj formuli krema smanjuje tamne krugove ispod očiju, natečenost te zaglađuje kožu oko očiju. Formula je obogaćena ekstraktom iz kvinoje koji pomaže u borbi protiv znakova starenja.

  Caudalie Resveratrol-Lift liniju proizvoda možete pronaći u Muller trgovinama, odabranim ljekarnama i na linku.