Username *
Password *
Remember Me

Tradicionalna ‘Becutanova radionica za mame’ u prostoru Velvet caféa, održana prošli tjedan, okupila je mame koje su pričale o svojim iskustvima i brojnim dilemama s kojima se susreću tijekom majčinstva.

Becutanova radionica za mame 5

Marijana Batinić, koja je prije mjesec dana po drugi put postala mama, vodila je radionicu i ispričala svoju priču o majčinstvu uz naše poznate mame Nevenu Rendeli Vejzović i Mirnu Medaković Stepinac, te uz našu uglednu pedijatricu Dianu Puževski, dr.med., koja je sa stručnog aspekta i svojim dugogodišnjim iskustvom dala smjernice i savjete kako uživati u čarima majčinstva od samih početaka.

Becutanova radionica za mame 4

- Promjena godišnjeg doba i početak hladnijeg razdoblja u godini traži pripremu kako bi sačuvali bebinu kožu od novih uvjeta zatvorenog protora kao i hladnoće i novih atmosferskih uvjeta koji dolaze sa zimom. Usprkos brojnim preparatima prisutnim na tržištu, roditelji najčešće posežu za brendovima koji su sinonim za kvalitetu i tradiciju. Dječja kozmetologija izbacila je iz svog sastava parabene, alkohol, boje i parfeme i okrenula se prirodi uvođenjem biljnih preparata na bazi zobi, pšeničnih klica lavande, bademovog ulja i aloe vere – komentirala je pedijatrica Diana Puževski.

 Becutanova radionica za mame 1
Nevena Rendeli Vejzović

Više od 40 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.

Svi Becutan proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Proizvode se u visoko kontroliranim uvjetima prizvodnje i primjeni GMP (Good
Manifacturing Practice) standardima, te ISO 9001 i ISO 14001 standardima za kvalitetu. Sve formulacije proizvoda usklađene su s Europskom direktivom za kvalitetu kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci.

Becutanova radionica za mame 2

Mirna Medaković Stepinac

Becutanova radionica za mame 3
Marijana Batinić