Username *
Password *
Remember Me

Prije gotovo 20 godina stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène razvili su strast upravo za mehanizmom: kako ubrzati zarastanje rana i pružiti nadraženoj koži toliko potrebno umirenje? Njihov odgovor još od 2001. godine je Cicalfate, prva Eau Thermale Avène linija za obnavljanje kože.

avene6

Nova saznanja o potencijalu liječenja rana koje imaju bakterije prisutne u našem organizmu nadahnula su istraživače Dermatoloških laboratorija Avène da primjene taj model na koži, a konačni rezultat je Cicalfate+: prva linija za obnovu kože s postbiotičkim djelatnim sastojkom [C+-Restore], dobivenim iz Avène termalne izvorske vode. Riječ je o metabolitu dragocjene bakterije Aqua. Dolomiae, koja ima blagotvorno djelovanje na kožu, a može preživjeti jedino u kristalno čistoj Avène termalnoj izvorskoj vodi.

Inspirirana nedavnim otkrićima na području mikrobioma, nova Cicalfate+ Obnavljajuća zaštitna krema nudi još bolje i brže rezultate u saniranju površinskih agresija i iritacija kojima je koža svakodnevno izložena. Poboljšana učinkovitost počiva na jedinstvenoj kombinaciji djelatnih sastojaka: [C+ - RESTORE] prvi patentirani postibiotički djelatni sastojak koji obnavlja kožu, kombinacija bakrovog i cinkovog sulfata smanjuje rizik od bakterijske infekcije, dok Avène termalna izvorska voda pruža trenutno umirenje koži.

Cicalfate+ Obnavljajuća zaštitna krema (40ml): 40,50 kn, ljekarne

avene4