Username *
Password *
Remember Me

Vichy je povodom rođendana pozvao umjetnice da se inspiriraju mineralima te istovremeno donosi posebno izdanje formule Minéral 89.

Hana Tischler
Potpisuje: Hana Tischler

- Ovom su se projektu odazvale odabrane umetnice iz regije: zagrebačka umjetnica s Hana Tischler koja kroz umjetnost istražuje žensku raznolikost i ženstvenost, riječka slikarica Sanja Jureško koja nadahnuće pronalazi u otkrivanju svih kutaka ljudske svijesti te Jasminka Škalić, diplomirana ekonomistica i slikarica, koja radi i interijere. Iz Srbije svoje umjetničke radove na zadanu temu ženske snage predstavila je poznata apstraktna umjetnica Gala Čaki, čiji radovi su predstavljani regionalno, po europskim i dalekim zemljama, zatim Irena Kuzmanović čiji je zaštitni znak akvarel i mlada, talentirana slikarica Tara Rodić koja se već istaknula na umjetničkoj sceni. Mineral 89 inspirirao je i slovenske umjetnice, slikaricu Iru Neiro Marušič te nagrađivane ilustratorice Metu Wraber i Alju Horvat – objavio je brend.

Vichy 15 cr

Plavi tonovi, snaga i ljepota ženske snage tema su radova umjetnica. Osim ove zanimljive art suradnje, u ljekarnama će se uskoro naći posebno pakiranje formule Minéral 89, u rođendanskom izdanju.

Minéral 89 je gelaste teksture, formuliran s 89% vulkanske vode i hijaluronskom kiselinom. Koži daje ehidrataciju te je čini blistavom.

Hana Tischler photocreditFábio Correia

Hana Tischler

Jasminka Škalić

Potpisuje: Jasminka Škalić

Jasminka Škalić selfie

Jasminka Škalić

Juresko Sanja

Potpisuje: Sanja Jureško

Sanja Juresko photoselfie

Sanja Jureško