SKIN_upgrade // ulje sjemenki noćurka i vitamin B3 za prirodnu OBNOVU KOŽE

    - Koža ruku svakodnevno je izložena kontaktu s vodom, sapunom i dezinficijensima, a sve to doprinosi dodatnom oštećenju uz koje ruke s vremenom postaju ispucale i suhe. Radi toga koža ruku zahtijeva posebnu njegu kako bismo spriječili neugodne posljedice u vidu hrapavosti, grubosti i ispucalosti - podsjećaju stručnjaci brenda Excipial. - Stoga je zimi idealno rukama pružiti pojačanu njegu kako bi odoljele svim izazovima dnevne rutine - .

    Excipial repair cr


    Excipial Repair krema sadrži ulje sjemenki noćurka i vitamin B3 koji pridonose prirodnoj obnovi oštećene kože nakon izlaganja štetnim utjecajima te stabilizaciji kožne barijere za trenutni osjećaj mekoće i glatkoće.

    Svojstvo brzog upijanja čini ju odličnim izborom za svakodnevnu njegu pa se kremu preporuča nanositi nakon svakog pranja ruku i navečer prije spavanja kako biste temeljito obnovili svoju kožu i pripremili je za novi dan.

    Exicipial Repair krema (47,77 kn) dostupna je u ljekarnama i specijalnim prodavaonicama, a više informacija potražite na visk.hr.