SKIN_upgrade // stigla je nova ANTI-AGE inovacija EPIDERMIC FILLER

  Stres, nedostatak sna, hormonski disbalansi, zagađenje zraka, UV zrake i temperaturne promjene koje uzrokuju lučenje sebuma - glavni su uzroci isušene kože, a onda i bora.

  Nataša Janjić FOTO Liftactiv1

  - Godinama sam svoju kožu uzimala zdravo za gotovo, oslanjajući se na ono što mi je dano genetikom, a to je neproblematična, zahvalna koža i, zbog svoje specifičnosti, vrlo malo izlagana suncu. Ono što neminovno uzima danak stresan je tempo života, izloženost nečistoćama mog raznolikog glumačkog radnog mjesta i teškoj kozmetici, ali i moje objektivne sada već zrelije godine, koje sam osvijestila tek kada sam postala majka i osjetila kako izgleda istinski umor - izjavila je glumica Nataša Janjić Medančić, lice Vichy kozmetike.

  Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler savršen je saveznik u borbi protiv čimbenika koji utječu na starenje kože.

  Krema svježeg mirisa i lagane teksture LiftActiv Supreme SPF 30 zaštitit će kožu od štetnog utjecaja UV zraka, ublažiti vidljivost bora i učvrstiti kožu.

  Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler RGB LD 000 3337875719209 Texture cr

  Učinci Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Fillera ispitani su na više od 4000 žena s osjetljivom kožom lica što ga čini moćnim saveznikom u borbi protiv gubitka hijaluronske kiseline i pogodnim za sve tipove kože, dermatološki je i oftalmološki testiran, a serum nema dodanih mirisa i alkohola.

  Sukladno najnovijim farmaceutskim standardima, proizvod je upotpunjen praktičnim aplikatorom kako formula pri nanošenju ne bi došla u kontakt s prstima i dovela do kontaminacije.

  Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler RGB LD 000 3337875719209 Font cr