HAIR_balance // KIM I ORGANSKI RUNOLIST kosi vraćaju vitalnost i potiču rast

  Svaka vlas na našem tjemenu sastoji se od korijena i vlasi. Korijen se nalazi unutar folikula i za vrijeme rasta se stvara keratin koji daje čvrstoću vlasima. Najbolja hrana za stimulaciju njezina rasta i razvoja nalazi se u prirodi.

  ambiance2 cr


  – Upoznajte kim i organski runolist, koji će kosi vratiti vitalnost i potaknuti njezin rast. Klorane Šampon s kininom i organskim runolistom vratit će snagu i vitalnost te potaknuti rast kose, a ujedno se može koristiti kao dodatak tretmanima protiv ispadanja kose – objavio je brend Klorane.

  Kininovac je stablo koje može izrasti do 20 metara, uzgaja se uglavnom za potrebe farmaceutske, kozmetičke i prehrambene industrije.

  Kora sadrži najveću količinu ljekovitih tvari, stoga je ona ljekoviti dio biljke. Sakuplja se odljušćivanjem debla, korijena i grana.

  Drvo mora imati najmanje 10 godina kako bi dalo izdašan prinos. Suha kora mora sadržavati najmanje 6,5 posto ukupnih alkaloida, a 30 - 60 posto tih alkaloida mora biti kininskog tipa. Najveću količinu ljekovitih tvari ima kora debla.

  ddde

  Organski runolist je alpska biljka navikla preživjeti nepredvidive i ledene temperature. Upravo je zbog teških vremenskih uvjeta u kojima raste, runolist razvio brojne korisne i blagotvorne supstancije koje mu pružaju zaštitu.

  Snaga Klorane šampona s kininom i organskim runolistom revitalizira i jača oslabljenu kosu, a služi kao idealna podrška tretmanima protiv ispadanja kose. Odabrana je vrsta Cinchona pubescens Vahl., jer je njegova kora posebno bogata kininom, molekulom sa snažnim, znanstveno dokazanim, jačajućim djelovanjem. Osmišljen za razrijeđenu kosu ili kao podrška tretmanima protiv ispadanja kose, ovaj šampon pojačava mikrocirkulaciju.

  klor