SKIN_info // čišćenje u 2 koraka – prvo na bazi ULJA, a zatim u kombinaciji s VODOM

  Hit metoda, koja se svijetom proširila iz Koreje i Japana, podrazumijeva:
  1 - prvi korak čišćenja proizvodom na bazi ulja, kakav može učinkovito očistiti uljne, oku vidljive nečistoće - šminku, sebum, proizvode za zaštitu od sunca i prljavštinu s ruku i
  2 - čišćenje formulom u kombinaciji s vodom, koji će dubinski očistiti pore od oku nevidljivih nečistoća i pripremiti ih za daljnju njegu.

  simple tonik5 cr

  Simple Kind to Skin Hydrating Cleansing Oil (hidratantno ulje za čišćenje lica) ujedno čisti i hidratizira, a da pritom ne ostavlja masni trag pa ga mogu koristiti i osobe s masnom kožom. Sadrži vitamine A i E kao i 100% prirodno ulje sjemenki grožđa, poznatom po tome da sadrži antioksidanse koji štite od slobodnih radikala.

  simple odstranjivac sminke i ulje


  Ne sadrži sapun i druge sastojke koji potencijalno mogu narušiti prirodnu zaštitnu barijeru kože. Nanosi se suhim rukama, bez blaznica, lagano umasira i ispere. Osim kao nezaobilazan prvi korak pri dvostrukom čišćenju, nakon čega slijedi gel za čišćenje, ulje se može koristiti i samostalno.

  Simple Kind to Skin Eye Make-Up Remover (odstranjivač šminke oko očiju) učinkovito uklanja jaku i vodootpornu šminku, dok je istovremeno nježan prema tanjoj i osjetljivijoj koži oko očiju. Ni ovaj veganski odstranjivač šminke za sobom ne ostavlja mastan trag. Ne sadrži umjetna bojila, mirise ni druge iritanse koji mogu uznemiriti kožu, ali zato sadrži pro-vitamin B5, vitamin E i trostruko pročišćenu vodu. Može se koristiti prije drugih čistača poput gela.

  simple tonik3 cr

  Poput svih Simple proizvoda Kind to Skin Soothing Facial Toner (umirujući tonik za lice) koristi jednostavne sastojke koji poštuju prirodnu ravnotežu kože i prema njoj su nježni pa su zato pogodni i za najosjetljiviju kožu. Glavni su mu sastojci vitamin B5, alantoin i vještičja lijeska. Alantoin je ekstrakt biljke gavez koja umiruje, omekšava i štiti kožu, pomažući u obnovi stanica. Vještičja lijeska je pak prirodni tonik koji pomaže u sužavanju pora, a u većoj koncentraciji ima i sposobnost učvršćivanja kože. Pomaže pri uravnoteženju masne kože, ali je pogodan i za ostale tipove kože jer ne uzrokuje osjećaj zatezanja. Zašto je riječ o broj jedan toniku u Velikoj Britaniji, od sada se možemo uvjeriti i u Hrvatskoj.
  Svi navedeni proizvodi dolaze u ambalaži od reciklirane plastike i moguće ih je pronaći u trgovinama BIPA, dm te u bolje opremljenim supermarketima.

  Simple je brend za njegu kože koji vjeruje u nježnost - prvenstveno prema sebi i svojoj koži, a onda i prema drugim ljudima, životinjama i planeti. Kao što sam naziv govori, Simple koristi jednostavne sastojke koji poštuju prirodnu ravnotežu kože i prema njoj su nježni. Simple je ponosni nositelj PETA certifikata, a osigurava i da se pakiranja mogu reciklirati, smanjuje udio plastike u ambalaži te koristi recikliranu plastiku.

  simple ulje2