Yellow by Alfaparf // nove HAIR linije za suhu, oštećenu i slabu kosu

  Talijanski brend Alfaparf najavljuje Yellow profesionalnu njegu kose za doma – tu su četiri linije: Nutritive, Repair, Easy Long i Shine.

  YE MODEL IMAGE

  Yellow Nutritive - hranjiva linija za kosu sadrži moćno arganovo ulje bogato Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama te vitaminom E koji oporavljaju vlasi vraćajući im vitalnost i sjaj. Drugi adut ovoga proizvoda je ulje kokosa koje, zahvaljujući vitaminima i emolijensima, obnavlja kosu, jača joj strukturu i dubinski je hrani. Nakon samo jednoga tretmana, rezultat je 51% mekša kosa, do 78% lakše raščešljavanje i tri puta veći sjaj. Linija se sastoji od šampona i regeneratora koji se ne ispire.

  ece

  Yellow Repair – za jako oštećene i prečesto tretirane kose. Aduti su proteini badema koji zbog svoje manje molekularne težine prodiru u vlakna kose i povezuju se s keratinom kreirajući nove veze te kakao maslac bogat antioksidantima i masnim kiselinama koji zatvara kutikulu i dubinski hrani kosu čineći je mekom i svilenkastom. Linija se sastoji od šampona s proteinima badema, keratinom i kakao maslacem koji obnavlja i jača kosu, daje joj čvrstoću, elastičnost i zdrav izgled te i maske s proteinima badema, keratinom i kakao maslacem koja obnavlja jako oštećenu kosu.

  Repair

  Yellow Easy Long – za lakše održavanje duge kose. Yellow Easy Long šampon i regenerator za brži rast kose, klinički dokazano, u četiri tjedna za 44% ubrzavaju rast kose. Njegova je tajna u algi s Tahitija čiji aktivni sastojci poput minerala, vitamina, karotenoida, proteina i polinezasićenih masnih kiselina stimuliraju umnažanje stanica u folikuli potičući brži rast kose. Linija se sastoji od nježnog šampona za brži rast kose i tretmana njege od korijena do vrhova.

  alfaparf easy long

  Yellow Shine – za sjaj kose. U liniji glavnu ulogu preuzimaju ekskluzivni sastojci koji osiguravaju zvjezdanu raskošan: biserni prah bogat vitaminima, mineralima i aminokiselinama, drevni ekstrakt koji potiče stvaranje keratina, pomažući u obnavljanju oštećenih vlasi; arganovo ulje koje zaglađuje površinu kose čineći je sjajnom i živahnom te aloetrix, ekskluzivni kompleks koji sadrži aloe veru, pšenične klice i UV filtar za nježnu i svilenkastu kosu. Linija se sastoji od dva tretmana u ampulama: Ekskluzivnog kompleksa za sjaj suhe kose s bisernim prahom, uljem argana i aloe vere i Intenzivnog tretmana bez ispiranja za sjaj kose s bisernim prahom i uljem argana.

  rg

  Proizvodi su dostupni u Bipa drogerijama.
  Cijene:
  Yellow Nutritive Shampoo (500 ml); 82,90 kn
  Yellow Nutritive Leave-In Conditioner (250 ml); 82,90 kn
  Yellow Repair Shampoo (500 ml); 82,90 kn
  Yellow Repair Mask (500 ml); 119,90 kn
  Yellow Easy Long Shampoo (500 ml); 82,90 kn
  Yellow Easy Long Conditioner (500 ml); 89,90 kn
  Yellow Intensive Shine Serum u ampulama (6 x 13 ml); 98,90 kn
  Yellow Intensive Leave-In Shine Serum u ampulama (6 x 13 ml); 98,90 kn

  alfaparf shine er