SKIN_info // bazične formule za dnevnu njegu koje HLADE I HIDRATIZIRAJU kožu lica

  - Nedovoljna hidracija kože, uzrokuje preuranjeno starenje i pojavu prvih bora. Hijaluronska kiselina sprječava gubitak vlage, stoga je od vitalnog značaja za hidrataciju kože. Svakodnevno čišćenje, hidratacija i zaštita od sunca s njegom bogatom hijaluronskom kiselinom pomaže održati kožu hidriranom, zdravom i odgoditi vidljive znakove starenja kože – ističe Eucerin.

  Booster web

  Redovitim čišćenjem ujutro i navečer uklanja se prljavština, šminka i višak sebuma, a toniziranjem se koži vraća njezina prirodna pH vrijednost. Preparati za dnevnu i noćnu njegu sadrže aktivne sastojke koji će se bolje upiti ukoliko je koža temeljito očišćena.

  Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] linija njege u svojoj formuli sadrži blagi kompleks za čišćenje s hijaluronskom kiselinom i ostale hidratantne prirodne sastojke kako bi koža održala prirodnu razinu vlažnosti. Linija uključuje gel za čišćenje, mlijeko za čišćenje, micelarnu otopinu i pjenu za čišćenje, kao i tonik za lice i odstranjivač šminke na očima.

  DermatoCLEAN web

  Starenjem se struktura kože mijenja te ona postaje sve zrelija, dok se sjaj i elastičnost polako smanjuju.

  Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster iznimno je lagane i osvježavajuće teksture te je pogodan za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu.

  Koži pruža vlažnost i povećava hidrataciju do 24 sata. Vidljivo ispunjava fine linije i rješava problem dehidriranosti kože.

  7j

  Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo s hijaluronskom kiselinom i gluko-glicerolom pruža koži dugotrajnu hidrataciju. Sadrži koži srodnu pH vrijednost, a pogodan je za više nanošenja dnevno. Koži je potrebna voda da bi izgledala dobro i stvarala dobar osjećaj.

  Revitalizirajuća krema za njegu oko očiju Eucerin AQUAporin ACTIVE inovativna je hidracijska krema za konture očiju koja pojačava hidracijski sustav kože i čini je podatnom, glatkom i blistavom. Također smanjuje natečenost i tamne krugove oko kontura očiju.

  Formula sadrži gluko-glicerol najsuvremeniji hidracijski sastojak koji dokazano aktivira vlastiti sustav hidratacije kože pomoću akvaglicerolporina.

  To znači da, uz ograničavanje isparavanja i vezivanje vode na vanjske slojeve kože, Eucerin AQUAporin ACTIVE poboljšava hidracijski sustav kože.

  Revitalizirajuća krema za njegu oko očiju Eucerin AQUAporin ACTIVE dodatno sadrži osvježavajući ginseng, a uz njega dolazi i aplikator za hlađenje za ublažavanje natečenosti i tamnih krugova.

  Klinički je i dermatološki dokazano da je krema kompatibilna s osjetljivom kožom i nema miris niti sadrži parabene. Provedeno je i oftalmološko testiranje koje je pokazalo da je pogodna za osobe koje nose kontaktne leće.

   KV web