HAPPY BIRTHDAY REVIDERM // 35. rođendan vrhunskog branda za njegu kože

  Reviderm zastupnik za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju, Kris Derma, proslavio je 35. rođendan brenda za njegu kože, u novom velikom prostoru na zagrebačkoj adresi Srebrnjak 27a.

   rev645

  - Nekako se sve poklopilo, i 35. rođendan Reviderma i useljavanje u novi prostor na kojem nam je apsolutno u fokusu edukacija i novi, fantastični pro microbiome serumi i prezentacija novog, moćnog MD Pro Lift uređaja za neinvazivne tretmane lica – izjavila je Kristina Ukalović, vlasnica Kris Derme i Adrianus učilišta.

  reviderm1

  Sada napokon na jednom mjestu djeluju Kris Derma i Adrianus učilište i to me čini iznimno ponosnom. San o Kući znanja i ljepote više nije san, a samim time naše usluge i poslovanje dobivaju novu dimenziju, istaknula je Kristina
  Adrianus učilište djeluje već više od 13 godina. Radi se o prepoznatoj ustanovi za obrazovanje s fokusom na brigu o zdravlju i ljepoti, koja su posljednjih godina vrlo tražena, a njihove branše i industrije u kontinuiranoj ekspanziji.

  reviderm323

  Ovo druženje vlasnica Kris Derme, Kristina Ukalović, iskoristila je i kako bi svojim partnerima predstavila novi MD Pro Lift uređaj, jedinstven na području Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, koji će pristup neivazivnim tretmanima za pomlađivanje kože dovesti na novu razinu. Koristi se unutar tretmana, u sinergiji s drugim uređajima, poput mikrodermoabrazije.

  MD Pro Lift uređaj djeluje na principu dvije tehnologije - mikro struja i hladni laser koji rade usinergiji.

  reviderm21

  Nova linija pro microbiome seruma na tržište izlazi kao apsolutna inovacija. Naime, na našoj koži živi preko 100 bilijuna mikrobnih stanica, koje kada su raznolike i u simbiozi čine našu kožu zdravom. U trenutku kada se njihova ravnoteža poremeti i neke od bakterija prevladaju, nastupaju bolesti i oštećenja kože.

  Pro microbiome serumi pomažu nam održati bakterije pod kontrolom ili ih vratiti u ravnotežu.

  Serumi su prilagođeni problematikama i vrstama kože, iz tog je razloga Reviderm laboratorij razvio tri varijante, za suhu, masnu i zrelu kožu.

   rev3434revcreviderm3reviderm223