JOHN FRIEDA Dream Curls // formula s uljem šipka za RASKOŠNE KOVRČE

  Upoznajte nove, bogate, kremaste formule koje obožavaju kovrče. Formulirane s uljem šipka i tehnologijom, CurlBounce – javlja slavni brend za kosu, John Frieda. - Nove formule duboko njeguju svaki pramen, za definirane i elastične kovrče. Pomoći će definirati, hidratizirati, dati sjaj i podatnost kovrčama, počevši od pranja kose - .

  JF FrizzEase DreamCurls BeautyShot

  Ulje šipka je stoljećima korišteno u ritualima njege, slavljeno zbog hidratizirajućih i hranjivih prednosti, idealan je sastojak za ovaj tip kose. Kovrčava kosa može biti posebno suha pošto je kompleksnije prirodnim uljima s tjemena da djeluju skroz do vrhova. Stoga se ulje šipka čini kao savršen dodatak u ovoj novoj formuli koja obožava kovrče. Proizvodi su i bez SLS/SLES Sulfata, Parabena i Vegan Friendly.

  Dream Curls Curl Defining Šampon & Regenerator - za valovitu ili kovrčavu kosu

  Novi šampon je bez sulfata i temelj dobre njege kovrča. Ova formula će raspetljavati kovrče dok nježno čisti kosu (63,90kn).

  Cinderella DreamCurls ChaseYourDreams1

  Hidratantni regenerator povezuje raspetljane pramenove i čini kovrčave ljepšima. Do kraja vašeg pranja kose, kovrče će biti prekrasno oblikovane. Rezultat su mekane, raspetljane i živahne prirodne kovrče (63,90kn).

  119160318 JF FE DDC SS 200mL LP1 59304

  Dio kolekcije je i Sprej za stiliziranje valovite/kovrčave kose, za one koji žele revitalizirati i naglasiti prirodnu valovitost ili kovrčavost. Sprej oblikuje i definira kovrče, pojačava njihovu elastičnost istovremeno ih čineći zavodljivima (70,80kn).