Novi Vitaminski serum B3 // OLIVAL potpisuje spoj niacinamida i manje poznate traneksamične kiseline koju Azijatkinje obožavaju

  Niacinamid poznat i kao nikotinamid ili vitamin B3 u kozmetičkoj je industriji opravdano zastupljen već desetljećima, a u posljednje je vrijeme i apsolutni hit sastojak u njezi kože. Koža ga obožava iz razloga što je izuzetno multifunkcionalan i pruža čitav spektar benefita, a njegova posebnost leži i u tome što je vrlo neutralan te se može koristiti paralelno s derivatima vitamina C, retinoidima, hijaluronskom kiselinom i sličnim tvarima – javlja Olival.

  Olival Professional setovi

  Nastao dugotrajnim istraživanjem i formuliranjem, novi Olival Professional Vitaminski serum B3 jedinstveni je proizvod na tržištu. U ovom serumu spojeni su niacinamid i manje poznata traneksamična kiselina koja je svoju slavu prvenstveno stekla u Aziji, a šire je prepoznata zbog svojeg učinka posvjetljivanja i ujednačavanja tona kože i to naročito kod hiperpigmentacije uzrokovane nezaštićenim i prekomjernim izlaganjem suncu.

  U Vitaminskom serumu B3 niacinamid u visokom (tretmanskom) postotku od 8% djeluje protiv nepravilnosti u vidu prištića i akni, regulira prekomjerno mašćenje kože i pomaže ublažiti primjetnost proširenih pora, dok se u sinergiji s traneksamičnom kiselinom u koncentraciji od 1% smanjuje vidljivost mrljica i postiže ujednačenija tekstura kože.

  Ekstrakt kore magnolije, ksilitol i pantenol umiruju kožu, pružaju hidratacijski učinak i potiču obnavljanje kože. Vitaminski serum B3 je izuzetno lagane, prozračne, prozirne i u potpunosti tekuće teksture koja se u trenu upija u kožu i ne ostavlja bilo kakav osjećaj težine.

  Olival Professional B3 set 1

  Olival Professional B3 set (serum 30 ml; krema 50 ml; masažer za lice od crnog opsidijana) 199,90 HRK

  Osim Vitaminskog seruma B3, Olival Professional formulirao je i Vitaminsku kremu B3. Riječ je o gel-kremi temeljenoj na djelovanju niacinamida, ekstrakta kore magnolije, skvalana i pantenola.

  Ova dva nova proizvoda dostupna su isključivo u setu s masažerom za lice od crnog opsidijana. Riječ je o crnom vulkanskom staklu koje nastaje brzim hlađenjem lave i u pravilu je crne, crno-sive ili sive boje.

  Olival Professional DC set 4

  NOVI SET Kako se već duže vrijeme ističe važnost dvostrukog čišćenja kože lica jer poznato je kako zdravlje i ljepota kože započinju upravo čišćenjem, kreiran je Olival Professional DC set koji sadrži Mikroemulziju, Amino gel i traku za kosu koja će zasigurno olakšati samo umivanje i pranje lica. (Mikroemulzija 150 ml; Amino gel 150 ml; traka za kosu) 99,90 HRK

  Olival Professional RA set 4

  NOVI SET Vitaminski serum RA je od svog lansiranja prije godinu dana stekao kultni status među proizvodima s retinoidima, a kako bi dodatno naglasili važnost neizostavnog korištenja proizvoda sa zaštitnim faktorom uz proizvode s retinoidima, Olival Professional RA set uz Vitaminski serum RA sadrži i fluid sa SPF-om 30 i masku za spavanje. (serum 30 ml; fluid 50 ml; maska za spavanje) 249,90 HRK