SKIN_info // Ducray Keracnyl PP za masnu kožu, sadrži biotehnološki aktivni sastojak protiv upala

  Keracnyl linija nudi rješenje kod svih problema masne kože sklone nepravilnostima, kod adolescenata i kod odraslih. Specifičnost linije leži u patentiranoj inovaciji, Myrtacine,100% prirodnom djelatnom sastojku, izoliranom iz lista biljke mirta. Uključuje proizvode za higijenu i njegu koji se primjenjuju kod blažih i umjerenih oblika akne; masnog sjaja kože, mitesera i prištića te kod težih oblika akni koji zahtijevaju lokalnu ili oralnu terapiju.

  rv

  Novi dodatak u Keracnyl liniji je Celastrol, biotehnološki aktivni sastojak koji blokira proizvodnju proupalnih citokina IL-17 i stoga djeluje na vidljive i nevidljive upale.

  Zvijezda u borbi protiv nepravilnosti, Keracnyl PP postaje Keracnyl PP+, pojačan sinergijskim učinkom patentirane kombinacije Myrtacina, Celastrola i vitamina PP , koji uklanjaju nepravilnosti i tragove akni već 7 dana nakon korištenja.

  Keracnyl pjenušavi gel - svi tipovi nepravilnosti

  Keracnyl pjenušavi gel blago pročišćava i čisti kožu sklonu aknama. Čuva kožnu barijeru i pogodan je za korištenja na licu i na tijelu.

  Keracnyl pjenušavi gel 200 ml 1

  Bez sapuna je i nekomedogen. Nanesite ujutro i navečer na vlažnu kožu, zapjenite i temeljito isperite. Za primjenu od navršene 9. godine.

  Keracnyl PP+ krema - upalne promjene

  Na kožu, prethodno očišćenu Keracnyl pjenušavim gelom, nanesite Keracnyl PP + jednom do dva puta dnevno na kožu.

  Formulacija ove kreme je rizik od alergijskih reakcija sveo na najmanju moguću mjeru. Keracnyl PP+ djeluje na glavne uzročnike nastanka upalnih prištića.

  Keracnyl PP krema protiv nepravilnosti 30 ml 1

  Patentirana kombinacija Myrtacina, Celastrola i vitamina PP - umiruje kožu, smanjuje pojavu prištića i nepravilnosti te smanjuje suhoću i ljuštenje kože uzrokovanu anti-akne terapijom.

  Kombinacijom monalurina i matirajućih čestica rižinog škroba, smanjuje lučenje sebuma i matira kožu. Hidrantno hranjivi sastojci - hidriraju i hrane kožu te koži vraćaju osjećaj ugode. Također je i dobra podloga za make-up uz 82,5 % sastojaka prirodnog podrijetla. Za primjenu od navršene 12. godine.

  Keracnyl Glycolic+ krema – komedoni (miteseri i mikrociste)

  Zahvaljujući patentiranoj kombinaciji Celastrola i Myrtacina, ova krema djeluje na sve čimbenike koji uzrokuju nepravilnosti i mitesere.

  Keracnyl GLYCOLIC 30 ml 1

  Glikolna kiselina odčepljuje pore, dok kombinacija monolaurina i čestica rižinog škroba regulira izlučivanje sebuma i matira. Za primjenu od navršene 9. godine.

  Dobra je podloga za make-up s 94,5 % sastojaka prirodnog podrijetla.