Username *
Password *
Remember Me

Kad je 1954. godine u ono vrijeme jedna od rijetkih kozmetičkih kuća u svijetu lansirala korektor Erace, nova povijest beauty industrije mogla je početi. Bio je to jedinstveni proizvod koji je svom multi-task formulom oduševio brojne zvijezde koje su u to vrijeme na velikim ekranima nosile uglavnom Max Factorovu šminku.

1346

Prekrivanje sitnih nepravilnosti i crvenila do tada je bilo mnogo teže, no kad je rođen Erace, brojne pripadnice ljepšeg spola mogle su se urediti bolje nego ikad prije. Danas ovaj legendarni korektor proživljava novu renesansu, a možete ga naći u dm-u za 46,90 kn (nijanse 03 Medium, 07 Ivory i 08 Beige).

11112222222
Erace nekada i danas


Max Factor jedna je od najdugovječnijih kozmetičkih kuća na svijetu, koju je davne 1909. Godine osnovao Poljak Maksymilian Faktorowicz. Svijet filma ne bi bio isti bez ovog talentiranog biznismena koji je odmah shvatio potencijal slavnih glumica. Ne samo da im je pružio make-up koji je bio ugodan i nosiv tijekom cijeloga dana, kao i pred užarenim reflektorima, već su brojne ljepotice postale zaštitna lica njegovih beauty kampanja. Iako MF voli zvijezde i danas, bilo je to vrijeme u kojemu je ovaj brend bio apsolutno vodeći u svijetu kozmetike.

13556677lana-turner-max-factorliztmax-factor-eracemaxfactor19431maxfactorad1947mfritarr