Username *
Password *
Remember Me

U danima kad nam se svakodnevne obaveze produlje pa navečer završimo na nekom tulumu, našoj kosi treba nešto više, nešto praktično i nešto što stane u torbicu. Tu uskače L'Oréal Professionnel s novim proizvodima koji su idealni kao prva pomoć kosi koja odbija poslušnost, za bad hair day ili jednostavno zato što je nismo stigli oprati… Radi se o šamponu za suho pranje i prašcima za volumen i teksturu. Iako korištenje ovakvih peparata predlažu mnogi stilisti, činjenica je da je to trenutni spas, kosa će doći k sebi na par sati, nakon toga je valja detaljno oprati.

1362

Mnoge žene priznaju kako ne vole osjećaj pudera na kosi, smeta im tekstura kose nakon toga ili slično… Iz L'Oréala poručuju da su ovi Tecni.art proizvodi lagani, da ne opterećuju las, te da delikatno i diskretno obavljaju svoj posao.

LINIJA:
Fresh Dust
Šampon za suho pranje kosi pruža brzinsko čišćenje, njegu, sjaj i mekoću, bez ikakvog taloženja. Oživljava kosu u svim situacijama, te produžuje trajanje efekta salonskog sušenja kose. Tehnologija: upijajući nježni mikro-puder.
CIJENA: 150 ml, 152 kn

Super Dust
Mineralni puder koji kosi pruža volumen, bez taloženja. Razbarušite, oblikujte kosu po želji - Super Dust je idealan za ekstravagantni volumen! Mat efekt garantiran.
CIJENA: 7g, 115 kn

Texture Dust
Puder za teksturu i pokret kose. Idealan za razbarušen look. Koristite ga kao završni proizvod za puff učinak. Blaži od Super Dusta, Texture Dust idealan je za tanku i kovrčavu kosu.
CIJENA: 20 g, 115 kn

GDJE KUPITI: U odabranim frizerskim salonima koji imaju oznaku L'Oréal Professionnel