Username *
Password *
Remember Me

Ako idete negdje na snijeg, valja znati da se na većim visinama intenzitet UV zraka povećava za 15 do 20 posto, te da lice i usne trebaju posebnu njegu. Niveina linija Sun Alpin nudi kremu i stick koji dolaze u jednom pakiranju, te kremu za djecu – sa zaštitnim faktorima 30 i 50. Proizvodi sadrže vitamin E koji kožu uspješno štiti od ekstremnih zimskih uvjeta.

op

2-u-1 krema i stick ZF 30
Umjereno visoka zimska zaštita trenutno štiti lice i usne od sunca, hladnoće i vjetra. Praktično džepno 2-u-1 pakiranje služi kao zaštitna krema za lice i stick za usne. Formula s vitaminom E pruža aktivnu zaštitu stanica kože od opeklina i isušivanja.
CIJENA: 20 ml, 47,90 kn

Krema za djecu ZF 50+
Zimska krema s vrlo visokim zaštitnim faktorom u vrijeme zimskih radosti pouzdano štiti osjetljivu dječju kožu od planinskog sunca, vjetra i hladnoće, kako ne bi došlo do opeklina i dugotrajnih oštećenja. Vitamin E blokira slobodne radikale, a zaštitna formula štiti kožu od hladnoće, bez emulgatora i konzervansa.
CIJENA: 40 ml, 64,90 kn

GDJE KUPITI: dm

INFO PLUS: Tijekom siječnja Nivea Sun Alpin proizvodi prodavat će se po cijenama sniženim za 25%! Kupci kreme za djecu u paketu će na poklon dobiti i posebno pakiranje kreme sa zaštitnim faktorom 15.

132