Username *
Password *
Remember Me

Dva koraka u šminkanju sjedinjena su u jednom proizvodu: potpuno prekrivanje i prirodan ton kože dostupan u 15 nijansi korektora + podloge. Duo proizvod osmišljen je i oblikovan za žene u svim dijelovima svijeta, bez obzira na boju tena: univerzalno obećanje koje čini temelj branda od početka Lancômeove avanture "Women of Color".

op

- Naši su laboratoriji proveli istraživanje na 6000 žena različite puti iz više od 21 zemlje svijeta. Rezultat: 15 pomno oblikovanih i idealno izbalansiranih nijansi koje savršeno odgovaraju specifičnim potrebama žena različitih boja kože. Godine 2005. zaposlenice u našim laboratorijima u SAD-u primijetile su da između podloga koje su se nudile na tržištu ne mogu pronaći nijanse koje bi im odgovarale. Suviše crvene ili narančaste, nedovoljno tamne ili nedovoljno sjajne... nijanse make-upa ne odgovaraju uvijek svim bojama puti. Djelujući u sklopu udruge "Women of Color", ove su žene odlučile razviti raspon nijansi koje će savršeno odgovarati svim tonovima kože. – objavljeno je.

pud
1. korak: Korektor za ciljano, potpuno prekrivanje
Gornji dio bočice ispod poklopca sadrži korektor obogaćen vitaminom CG koji koži daje diskretan, zdravi sjaj. Nanošenjem u trenu se korigiraju tamne mrlje, podočnjaci i sve druge nesavršenosti. Ova se gusta tekstura nanosi samo na područja koja je potrebno korigirati.

2. korak: Podloga za lijepi ten
Lagani fluid ujednačava ten, dajući cijelom licu prirodan izgled bez osjećaja težine. Zaglađuje kožu bez naglašavanja pora, tankih linija ili bora. Obogaćena molekulom [LR 2412] za zdraviju kožu, ova podloga na dnevnoj bazi zaglađuje bore i smanjuje pore.  

Dva temeljna proizvoda s dvije komplementarne teksture čine idealnu ravnotežu između potpunog prekrivanja i prirodnog izgleda kao krajnjeg rezultata, kao i između make-upa i njege kože.

Od ukupno 15 lansiranih nijansi, 9 je glavnih nijansi: 010, 01, 02, 03, 035, 04, 045, 05, 06, a preostalih 6 su etničke nijanse: 005, 007, 055, 10, 12, 14.

CIJENA: 424 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

model

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ovo si jako želim

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location