Username *
Password *
Remember Me

Nova linija nudi dvije teksture: Intense (za suhu kožu, dolazi u tubi) i Intense riche (za vrlo suhu kožu, dolazi u staklenci). Bazira se na MP lipidima koji stimuliraju prirodno vlaženje kože, prirodnu sintezu lipida i aktiviraju obnovu stanica. La Roche Posay novom linijom proizvoda Nutritic Intense obećava spas za osobe sa suhom i osjetljivom kožom. Njega djeluje ne samo na vidljive simptome suhe i osjetljive kože, već također tehnologija MP lipida i inovativna tekstura otklanjaju bolni osjećaj iritacije, karakterističan za suhu i osjetljivu kožu.

rickeIntense riche
Pažljivo izrađenom formulom koja minimalizira rizik od zaraze zbog kontakta zraka s prstima, laboratoriji La Roche-Posay po prvi puta, bez povećavanja razine konzervansa uspješno dolaze do rješenja - minimalistička formula prilagođena staklenci koja predstavlja najveću učinkovitost uz najmanji mogući broj sastojaka, bez dodatnih konzervansa.
CIJENA: 163,50 kn


intense
Intense
Bogata i izuzetno hranjiva tekstura istovremeno je kompaktna i topiva u kontaktu s kožom. Na dodir je slična balzamu. Stvara osjećaj ugode i nemasni film, idealna za svakodnevno nanošenje.
CIJENA: 132 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama