Username *
Password *
Remember Me

Ovaj brand kod nas je prisutan već dulje vrijeme, i to u dućanima Bauerfeind i ljekarnama, a odnedavno ga možete naći i u Bio&bio dućanima. Proizvodi su napravljeni od kvalitetnih prirodnih i organskih sirovina, te nisu testirani na životinjama.

ca
Sirovine za proizvodnju Dr.Organic proizvoda su pomno odabrane, a prikupljaju se iz raznih dijelova svijeta, te se svaki pojedini sastojak testira u strogo kontroliranim uvjetima kako bi se osiguralo jamstvo kvalitete. Kombinirajući najnovija znanstvena dostignuća u postupku ekstrakcije, u ovoj kozmetičkoj kući nam garantiraju da su svi aktivni sastojci sačuvani u procesu proizvodnje.

med1
Od sastojaka najvažniji su čajevac iz Australije i manuka s Novog Zelanda. Pri izradi svih proizvoda koriste se isključivo najkvalitetnije prirodne i organske sirovine. Sastojci koji dolaze iz različitih krajeva svijeta podvrgnuti su temeljitim ispitivanjima kako bi bili sigurni da su u skladu sa strogo postavljenim smjernicama o kvaliteti. Proizvodi ne sadrže štetne kemikalije, sastojke životinjskog podrijetla, GMO sastojke, mineralna ulja niti parabene. Među najpopularnijima su linije sa čajevcem, Menukom i vitaminom E. U svim linijama se nalaze kozmetički proizvodi za lice i tijelo (usne, lice, šamponi, regeneratori, kreme za ruke, tijelo, stopala...) Cijene i ostalo možete provjeriti i na http://drorganic.hr/shop/.

v

 

dsa

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location