Username *
Password *
Remember Me

L'Oréal Professionnel predstavio je tri noviteta koji nastoje riješiti sve češće probleme s kojima se susreću i žene i muškarci. Radi se o Aminexilu Advanced roll-onu protiv ispadanja kose i šamponima: Instant Clear Pure za normalnu do masnu kosu i Instant Clear Nutrition za suhu ili obojenu kosu.

dsa
Aminexil Advanced roll-on

Prvi roll-on protiv ispadanja i stanjivanja kose dvostrukog djelovanja. Zahvaljujući akciji jačanja veznog tkiva Aminexil produžuje životni vijek vlasi počevši od faze rasta. Aminexil je molekula dvostrukog djelovanja, čije je djelovanje optimizirano derivatom Omega-6, pa ovaj program ima odlične rezultate, objavljeno je. Malen i ergonomski dizajniran, aplikator regulira protok tekućine i omogućuje ravnomjerno raspoređivanje tekućine po vlasištu. Na taj način ćete uštedjeti vrijeme, ali i sam proizvod. Vlasište se umiruje kuglicom koja hladi i masira, čime se pojačava efekt formule. Mikrocirkulacija je aktivirana te se povećava apsorpcija tekućine za neposredni rezultat i učinkovitost formule.

Koristi se kao:
- intenzivan tretman:jedna aplikacija dnevno kroz period od 6 tjedana
- tretman održavanja za pojačano sezonsko ispadanje kose: minimalno 3 aplikacije na tjedan, kroz period od 8 tjedana.

CIJENA:
Pakiranje 10 komada, 309 kn
Pakiranje 42 komada, 789 kn


pur cr
Instant Clear Pure šampon za normalnu do masnu kosu
Smanjuje vidljivu perut već od prve aplikacije, objavljeno je. Formula čisti kosu i vlasište te ga osvježava i umiruje. Kosa je nahranjena i sjajna nakon upotrebe. Formula: Cink Piritone i limunska kiselina hrane vlasište i odstranjuju perut s kose sklone mašćenju.
CIJENA: 250 ml, 94 kn

nutr cr
Instant Clear Nutrition šampon za suhu ili obojenu kosu
Smanjuje vidljivu perut već od prve aplikacije. Formula čisti kosu i vlasište te ga osvježava i umiruje. Kosa je nahranjena i sjajna. Formula: Cink Piritone i Incell hrane vlasište i odstranjuju perut sa suhe i obojene kose. U slučaju dodira sa očima, odmah isprati.
CIJENA: 250 ml, 94 kn

GDJE KUPITI: Ekskluzivno u odabranim frizerskim salonima