Username *
Password *
Remember Me

Biotherm po prvi puta proširuje definiciju zone oko očiju pomoću triaktiv tehnologije koja donosi posebnu, unaprjeđenu formulu za uklanjanje podočnjaka i borbu protiv šest znakova starenja vidljivih u području oko očiju i šire.

proizvod

Primijenivši stručno znanje u borbi protiv bora, učvršćivanju kože i uklanjanju tamnih mrlja na zonu oko očiju, Biotherm je formulu obogatio spojem aktivnih tvari dobivenih iz vodenih oblika života. - Naš protokol Skin Sonar omogućuje vidno uklanjanje znakova starenja. Nakon četiri tjedna, mreža sitnih bora i linija oko očiju ublažava se za 11 %, bore ispod očiju zaglađene su za 16%, podočnjaci se smanjuju za 31 %, a nakon samo jedne primjene koža je čvršća za 15%. Tamne mrlje vidno nestaju, kontura očiju je definiranija kod 80 % žena, a koža djeluje osvježeno te je glatkija i blistavija – tvrde u Biothermu.

- Tehnologija Blue Therapy Eye temelji se na regenerativnim svojstvima ekstrakta Aphanizomenon flos-aquae (AFA), dobivenog iz plavo-zelene alge koja obitava u jednom od najčišćih jezera na svijetu - Upper Klamath Lake u Oregonu. Kombiniran je sa ekstraktom zlatne makro-alge Laminaria ochroleuca koja odolijeva neverama Keltskog mora, a poznata je po restrukturirajućim svojstvima. Naši su laboratoriji dokazali da kombinacija ekstrakata ovih algi višestruko povećava individualno djelovanje svake od njih na pet ključnih markera starenja - .
CIJENA: 15 ml, 310 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

amb
Lice kampanje je prekrasna manekenka Amber Valletta

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location