Username *
Password *
Remember Me

Da, ime kremice je dugačko, no kod Cliniquea je situacija takva: uvijek vam u imenu piše sve o njoj. To je njihov princip. Dakle, nova krema za osjetljivo područje oko očiju koje si svi mi pažljivo promatramo i njegujemo zapravo je patentirana tehnologija dizajnirana upravo kako bi smanjila i usporila pojavu znakova starenja na cijelom tom području.

dddd

- Mlada koža je snažna i otporna. Međutim, starenjem ona gubi elastičnost, otpornost i vlažnost što otežava da se koža rasteže i vraća u prvobitan položaj tijekom kontrakcije potkožnih mišića lica zaduženih za davaje izraza licu i izražavanju emocija - kaže David Orentreich, Cliniqueov vodeći dermatolog. - Pokreti poput smijanja i mrštenja konstantno uzrokuju nove nabore poznatije kao "dinamičke bore". Kako nastavljamo starjeti, koža se sve više opušta i bore postaju uočljivije - .

Krema ima sljedeće prednosti:
- Štiti od UV oštećenja i vanjskih štetnih utjecaja.
- Vidljivo smanjuje izgled linija i bora, poravlja teksturu kože iznad, ispod i u vanjskim kutovima očiju.
- Nakon 12 tjedana potporna struktura kože u području oko očiju postaje jača za 72%.

Nanosi se ujutro i navečer na cijelo područje oko očiju, uključujući kapke. Može se nositi samostalno ili prije makup-a. Krema je dermatološki testirana i sigurna za sve tipove i tonove kože. 100% Bez mirisa.

CIJENA: 15 ml, 431kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location