Username *
Password *
Remember Me

Namijenjena je ženama nakon 25. godine života, kad se na koži počinju pojavljivati prve tanke linije, te posljedice stresa i manjka sna. Među nepoželjnim znakovima su nedostatak sjaja, proširene pore, sitne bore i  neujednačeni ton kože.

ooo
Dnevna i noćna krema iz linije

Vitale linija ove probleme rješava, najavljeno je, zahvaljujući mješavini vitamina, antioksidanta i peptida koji jačaju strukturu kože, štite je od preuranjenog starenja i pružaju joj energiju. Formula sadrži i inovativni kompleks ProEnergy koji potiče proizvodnju proteina Stress Protein 1 (SP1) čija je uloga održavati razinu proteina u koži te je na taj način jačati. Naime, protein SP1 počinje nestajati nakon tridesete, pogotovo uslijed redovitog izlaganja stresu, a njegov manjak odgovoran je za pojavu tankih linija i neujednačenosti kože.

viz

 - Naš tim znanstvenika prepoznao je važnost proteina SP1 u održavanju strukture kože mladenačkom, pa smo kreirali kompleks ProEnergy koji potiče njegovu proizvodnju u koži - objasnio je Anthony Gonzales, voditelj segmenta njege kože u Avonovom Centru za istraživanje i razvoj.  

Uporabom ovih proizvoda – dnevne kreme (95 kn), noćne gel kreme (95 kn), gela za područje oko očiju (85 kn) i gela za čišćenje lica (39 kn) – koža je obnovljena, proširene pore su smanjene, a rezultat su svjež, mladolik i odmoran izgled, objavljeno je.

cisc
oci
Osim blagotvornog djelovanja na kožu, proizvode karakterizira i baršunasta, hidratantna formula cvjetno-voćnog mirisa koja se brzo upija, ne začepljuje pore te kožu održava matiranom.

Proizvodi iz linije Anew Vitale dostupni su putem Avonovog kataloga u kampanji 4.