Username *
Password *
Remember Me

Ako ste u potrazi za sprejem za kosu koji se može poistovjetiti s tretmanom njege, a muče vas klasični problemi poput nedostatka sjaja i suhoće, iz kozmetičke kuće Phyto na naše je tržište stigao sprej Phytokeratine koji obnavlja i čuva unutarnju strukturu vlasi. Možete ga nanositi na suhu ili mokru kosu, bez ispiranja. A za sve vas koji trebate sredstvo za oblikovanje tijela, u travnju kod nas dolazi Lierac Body Slim Nuit: noćna njega za oblikovanje tijela s kofeinom, sa odgođenim djelovanjem, kako bi  masti tijekom noći sagorijevale polako, ali sigurno.

sprPhytokeratine
Ekskluzivna formula djeluje trenutačno i daje dugotrajne rezultate: botanički keratin djeluje dubinski i rekonstruira vlas, a hijaluronska kiselina osigurava optimalnu hidrataciju. Inkapsulirani ceramidi djeluju na površini vlasi, te obnavljaju i zaglađuju kutikulu popunjavajući mikropukotine. Ekstrakt biljke Yun zhi sadrži proteine koji se aktiviraju toplinom i zadržavaju botanički keratin duboko u kosi - unutarnja struktura vlasi je ojačana, a vlas zaštićena od topline tijekom sušenja ili ravnanja.
CIJENA: 150 ml, 169 kn

sl cr
Lierac Body Slim Nuit
Povedeni činjenicom da se masti u tijelu skladište tijekom noći, a troše tijekom dana, stručnjaci iz Lieraca osmislili su proizvod koji cijelom tom procesu daje smisao. Naime, epidermis se obnavlja upravo tijekom noći, i to na staničnoj razini, stoga je to idealno vrijeme za povećanu učinkovitost njege kože. Body Slim Nuit je prva noćna njega za oblikovanje tijela s kofeinom sa odgođenim djelovanjem. Posebna tehnologija uvodi kofein još dublje i osigurava djelovanje na otporni celulit tijekom cijele noći. Sadrži WTB, patentirani sustav koji razbija skladištene masti i pretvara bijele adipocite u smeđe (adipocite koji skladište masti u one koji ih sagorijevaju), dok biljni ekstrakti smanjuju skladištenje i nakupljanje masti tijekom noći. Tekstura se lako razmazuje, te ima nježan miris.
Pakiranje sadrži 200 ml, a cijena još nije definirana.


Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location