Username *
Password *
Remember Me

Za ovaj proizvod najavljuju da je prvi koji sprječava ponovnu pojavu celulita tijekom razdoblja od mjesec dana nakon posljednjeg nanošenja. Osim toga, kažu da nakon korištenja od samo četiri tjedna, vidljivost celulita smanjuje se do 26 posto. Naime, Biothermovi su biolozi odabrali aktivni morski sastojak nove generacije koji u kombinaciji s ekstraktom čistog kofeina sprječava nastanak celulita poticanjem procesa samoobnove i sprječavanjem stvaranja novih masnih stanica za dugotrajni učinak: ekstrakt alge koraline.

S cr
- U svom prirodnom staništu, Corallina officinalis sprječava nastanjivanje organizama na koraljni greben. Na koži, kalcijem bogat ekstrakt koraline pomaže pri sprječavanju nakupljanja masnih stanica u koži, zahvaljujući sposobnosti poticanja pretvaranja preadipocita u adipocite, odnosno masne stanice - kažu u Biothermu. - Ekstrakt koraline također potiče lipolizu - razgradnju postojećih nakupina masti. Ekstrakt koraline ovdje je kombiniran s ekstraktom kofeina, često korištenim aktivnim sastojkom koji 'topi' celulit zahvaljujući učinkovitom lipoliznom djelovanju (sposobnosti razgradnje masti) - .

Tekstura
Neljepljiv, prozračan i vodenast zelenkasti gel nježno se stapa s kožom i pruža osvježavajući učinak. Brzo se upija i suši te ne ostavlja tragove, što omogućava odijevanje neposredno nakon nanošenja.

Miris
Fina mješavina osvježavajućih nota:
- gornje citrusne note: naranča i limun, stopljeni s aldehidom
- središnje note: aromatično drvo licee i metvica
- drvenaste bazne note: copahu.

CIJENA: 200 ml, 286 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

m
Lice kampanje je tridesetčetverogodišnji model i glumica švedskog podrijetla, lijepa Mini Anden.
bsssss