Username *
Password *
Remember Me

Novi serum za lice kombinira dvije najnovije tehnologije: Multi-Tension za zatezanje kože, koja je zaštitni znak linije proizvoda Rénergie Multi-Lift, te spoj Multi-Vital za potpuno osnaživanje i revitalizaciju kože. Serum njeguje kožu, pruža osjećaj ugode, zaglađuje ju te joj daje prirodnu punoću, objavljeno je. - Reakcije žena na snažnu djelotvornost ovog seruma su više nego izvanredne. Koža se neposredno po nanošenju doima osvježenom. Nakon prvog tjedna djeluje čvršće i glatkije, a bora je sve manje. Nakon prvog mjeseca koža se doima mladolikijom, kao nakon liftinga – kažu u kući Lancôme.

op

TEKSTURA
Gelasta i raskošna. Sadrži mikro-čestice elastomera, poznate po optičkim svojstvima i svilenkastom osjećaju na koži. Potičući povećanu interakciju kože i svjetlosti, one u trenu smanjuju nesavršenosti, ublažavaju znakove umora i poboljšavaju prozračnost kože.

MIRIS
Delikatno cvjetno-drvenast, s notama ruže i jantara.

BOČICA
Pumpica (dozator) se pojavljuje laganim okretanjem čepa, čime ova estetska komponenta upotpunjuje tehničku. Jednim pritiskom na dozator ispušta se količina seruma dovoljna za jedno nanošenje, što olakšava i optimizira nanošenje proizvoda.

kate

Pred objektivom Maria Testina, glumica Kate Winslet utjelovljuje modernu i samouvjerenu ženu.

CIJENA: 50 ml, 830 kn

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location