Username *
Password *
Remember Me

LINIJA:
- Šampon za suho pranje kose
U obliku je spreja. Nanese se na suhu kosu, po mogućnosti što bliže korijenu. Kosu nakon toga možete raščešljati ili dobro proći kroz nju prstima, ovisi kakvu frizuru i vrstu kose imate. Praktičan je umjesto najstarijeg trika - bebi pudera. No svaki suhi šampon sadrži nekakav puder, on i radi na taj način: puder skuplja masnoću kako bi kosa izgledala finije i čistije. Plus miris za bolji opći dojam. Šampon za suho pranje nije za svaki dan, ne može zamijeniti stari dobri šampon, ali je u 'bad hair day' situacijama pravo zlato!  
CIJENA:  75 ml, 76 kn

- Maramice
Džepno izdanje spašava 'rakunove oči' i u sekundi briše ostatke sjenila na kapcima i puder u borama. Praktično za cijeli dan, za one trenutke u toaletu kad shvatite da nakon toliko i toliko sati šminka baš i nije tako postojana. Osim što skidaju svu šminku, čak i long-lasting formule, kožu njeguju uz pomoć hidratantnog sastojka HydroSenn+.
Dermatološki su ispitane i prilagođene za osjetljivu kožu, oči i osobe koji nose leće. Nemaju parabene, sulfate, sintetičke boje, petrokemikalije, GMO ni triclosan.
CIJENA: 25 komada, 47 kn; 10 komada, 23 kn

- Gel za pranje lica
Samo čista koža je lijepa koža. Prije nego što se našminkate, ovaj blagi gel pobrinut će se za to da lice bude potpuno čisto i spremno za šminkanje. Ujedno, koža je hidratizirana i meka.

CIJENA: 125 ml, 50 kn

GDJE KUPITI: U parfumerijama Sephora

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location