Username *
Password *
Remember Me

Novi proizvodi namijenjeni su anti-age tretiranju najosjetljivije kože, stiže objava iz kozmetičke kuće La Roche-Posay. – Redermic R s novom generacijom retinola uz postepeno otpuštanje djeluje na restrukturiranje površine kože i bori se protiv znakova fotostarenja. Redermic C predstavlja sve aktivnosti vitamina C u proizvodu za zaglađivanje bora, obnavljanje čvrstoće i ujednačavanje tona kože - .

2

Redermic R
Sadrži retinol s postepenim otpuštanjem. To je generacija molekule čiji se metabolizam odvija pomoću brojnih različitih esteraza u koži. Postepeno oslobađanje retinola poštuje prag tolerancije kože, stoga je proizvod prikladan i za osjetljivu kožu. Tu je i LHA za restrukturiranje kože i zaglađivanje bora. LHA ili lipo-hidroksi kiselina vodeća je aktivna tvar iz laboratorija La Roche-Posay koja osigurava ciljano ljuštenje površinskog sloja kože. Preporučeno korištenje svakog jutra kao dopunska njega uz kremu za zaštitu od sunca s faktorom SPF>15 i/ili svaku večer, samostalno ili kao dopunska njega.
CIJENA: 240  kn

11
Redermic C

Vitamin C je u proizvodu Redermic C u 5-postotnoj dozi i stimulira proizvodnju kolagena, te djeluje na reorganizaciju dermo-epidermalnih spojeva. Nadopunjuje bore, povećava elastičnost i čvrstinu kože i bori se protiv oksidacijskog stresa. Njegov učinak dodatno usavršava djelovanje manoze, šećera koji potiče kompaktnost kože te intenzivno ujednačava ten. Osim vitamina C, Redermic C je kombinacija korisnih aktivnih tvari za odmah vidljive rezultate. Sadrži i fragmentiranu hijaluronsku kiselinu koja poput gela podržava tkivo, te osigurava njezinu gustoću i elastičnost. Za korištenje ujutro i/ili navečer.
CIJENA: 257 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

3

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location