Username *
Password *
Remember Me

Uloga novog seruma je redukcija pojave čak sedam tipova diskoloracije koje su posljedica akni ili izlaganja suncu, bez obzira na dob. – Žene često mrlje i točkice, koje su ujedno znakovi preuranjenog starenja kože, prekrivaju samo šminkom, no mi im sada nudimo inovativno rješenje – objavio je Avon.

ooo

Serum Anew Clinical Absolute Even sadrži blagu formulu s kompleksom DSX-7 Corrector koji djeluje na tamne pjege, pjegice, crvenilo, tragove akni, smeđe mrlje, nejednaki ton i pojavu žućkastih tonova kože. - Tajna učinkovitosti kompleksa DSX-7 Corrector krije se u kombinaciji dva komplementarna oblika vitamina C, koja sprječava proizvodnju melanina na razini stanica, te na taj način poboljšava ton kože i umanjuje hiperpigmentaciju. Čak se 9 od 10 korisnica složilo kako je rezultat djelovanja Absolute Even seruma vidljiv već nakon dva tjedna kada su diskoloracije smanjene – objavljeno je. Uz ovakve serume potrebno je tijekom dana koristiti kremu sa zaštitnim faktorom, naročito u nadolazećem razdoblju kad očekujemo više sunca.

krema

Serum se nanosi ujutro i navečer na očišćenu kožu lica, nakon čega se koristi uobičajena krema. Proizvod se može pronaći u katalogu kampanje 5 po cijeni od 149 kuna, a u sklopu linije dostupna je i krema za korekciju diskoloracija po cijeni od 119 kuna.

GDJE KUPITI: Kataloška prodaja Avon

1

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

baš me zanima ovaj proizvod jer me muče diskoloracije :/

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location