Username *
Password *
Remember Me

Iako nas je zima pošteno počastila snijegom na početku proljeća, vrijeme je da počnemo razmišljati o kremama za zaštitu od sunca jer su prve zrake ne samo primamljive, već ćemo se zasigurno svi sjatiti na neku terasu, čim malo zatopli. Zato je Vichy ovih dana lansirao dva noviteta čija je uloga upravo zaštita kože od UV zraka. To su baršunasta krema 50+ i obojena krema 50+. Obje kreme učinkovite su čak i protiv dugih UVA-zraka. Visoki zaštitni faktor olakšava boravak na suncu, da ne moramo konstantno misliti na šešire i bježati u hlad.

obojena cr cr

- Po prvi su puta Laboratoriji Vichy proveli studiju na cjelovitom genomu povezanim sa zaštitom od sunca i otkrili utjecaj dugih UVA-zraka, o kojima se do sada znalo manje nego o UVB i kratkim UVA-zrakama. Duge UVA-zrake najbrojnije su UV zrake koje duboko prodiru u kožu i utječu na njenu kvalitetu. Pepeljasti ten, nepravilna površina te bore i mrlje tri su glavne posljedice utjecaja dugih UVA-zraka. Koža lica najizloženiji je dio tijela, pogotovo tijekom prvih dana na suncu te je zbog toga izuzetno važno nanositi visok faktor zaštite kako bismo izbjegli neželjene posljedice - objavio je Vichy.

barsunasta
Baršunasta krema 50+
Hijaluronska kiselina pruža osjećaj "druge kože": koža je meka i hidratizirana tijekom 24 sata. Njena tekstura stapa se s površinom kože i ponaša se kao filer čineći kožu ujednačenom i glatkom. Formula Mexoryl SX & XL ojačana je filterima koji pružaju najvišu zaštitu od dugih UVA-zraka: Parsol®1789 te Tinosorb®S.
CIJENA: 125,33 kn

Obojena krema 50+
Ima lagani učinak prekrivanja. Ten čini ujednačenim i prirodnim. Posebna formula sprječava svrab i peckanje očiju. Tekstura se brzo upija i otporna je na vodu i znojenje. Proizvod je primjeren i za osjetljivu kožu, bez parabena je i sadrži termalnu vodu Vichy. Dolazi u jednoj nijansi prilagođenoj svakom tenu.
CIJENA: 125,33 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama