La Roche-Posay krema s "dry-touch" teksturom

  - Krema s inovativnom „dry-touch“ teksturom pruža trenutno upijanje bez masnog sjaja i bijelih tragova, te sadrži zaštitni faktor 50. Linija Anthelios također nudi rješenje za zaštitu lica od sunca u obojenoj varijanti: obojeni ekstremni fluid 50+ pruža vrlo visoku zaštitu od UV zraka uz lagani make-up učinak – objavila je danas kozmetička kuća La Roche-Posay.

  op

  Anthelios XL "dry-touch" gel-krema sadrži patentirani sustav Mexoplex i izvorsku vodu La Roche-Posay s umirujućim i antioksidativnim svojstvima. Proizvod je vodootporan, nekomedogen, ne sadrži parfeme i parabene, te je pogodan za normalnu i masnu kožu. Novitet u liniji Anthelios pruža optimalnu toleranciju i smanjen sadržaj kemijskih filtera, te na koži ima mat učinak. Formula je osnažena "toque seco" (dry touch) inovacijom prilagođenom proizvodima za zaštitu od sunca korištenim u toplim krajevima.

  Obojeni ekstremni fluid pruža vrlo visoku zaštitu za osobe s osjetljivom kožom sklonom alergijskim reakcijama na sunce, u obojenoj varijanti za prirodan i nemastan sjaj.

  obojena

  CIJENE:
  Gel krema 50 ml, 116 kn
  Obojeni ekstremni fluid 50 ml, 120 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

  tekstura cr