Username *
Password *
Remember Me

Borba protiv celulita trebala bi se voditi na više fronta: kretanjem, zdravijom prehranom i svakako tretmanima koji razbijaju masne naslage i potiču cirkulaciju. - Moje klijentice neprestano traže najučinkovitije tretmane u borbi protiv celulita koji su brzi, bezbolni i što više individualno prilagođeni - priča naša stalna suradnica doktorica Lea Homolak iz zagrebačkog Studija ECHO. Predlaže no-needle mezoterapiju, u SAD-u poznatiju kao DermaWave, koja je postala moderna alternativa tradicionalnom intradermalnom injektiranju nekih lijekova - mezoterapiji, te može odgoditi ili čak zamijeniti potrebe za kirurškim intervencijama. Također, uspješno uklanja ožiljke, strije i bore, te odrađuje lifting lica.

laredoute 1


- Tretman se sastoji od tri faze: laserske pripreme kože, aquaforeze i limfne drenaže. Koriste se pulsevi i električni valovi da bi opustilo stiješnjeno potkožno masno tkivo i djelovalo na fiziološke procese odgovorne za nastanak celulita. Baziran je na inovativnoj tehnološkoj kombinaciji aquaforeze i lasera, uz efekte unosa aktivnih supstanci dublje u potkožno tkivo. Tretman je vrlo ugodan i uključuje poticanje mikrocirkulacije, limfne drenaže i poboljšanje kvalitete muskulature. Parametre kompjuterski prilagodimo svakom pacijentu kako bi se izbjegla bilo kakva nelagoda tijekom tretmana i povećao učinak. Neposredno nakon svakog tretmana moguće je nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima - objašnjava Lea Homolak. - Uspješnost je veća, brža i dugotrajnija ukoliko modificirate i svoje prehrambene navike, te uz mezoterapiju primjenjujete i druge aktivnosti u borbi protiv celulita, a to su kretanje, adekvatan unos tekućine, prestanak pušenja i slično. Poželjno je piti i dovoljno vode koja pospješuje izmjenu tvari, a time i uklanjanje toksina - .

accessorize 6
 - Pojedinačni tretman traje dvadesetak minuta do pola sata i za zadovoljavajući rezultat potrebno je napraviti seriju od 6 do 10 tretmana. Rezultati su vidljivi već nakon trećeg tretmana. Nakon tog ciklusa održavanje rezultata postiže se s dva do tri tretmana godišnje. Uz preporuku da dnevno izdvojite barem 30 minuta za tjelesnu aktivnost kako bi potakli metabolizam i pospješili izlučivanje toksina. Izbjegavajte preslanu i previše začinjenu hranu, te povećajte unos namirnica bogatih vitaminom C, kalijem i sumporom - .

- Ova terapija nema sistemskih nuspojava, sigurna je i učinkovita. Koristi se u dvije glavne indikacije: prvo uklanjanje bora i lifting lica, i drugo redukcija celulita. Moji klijenti su iznimno zadovoljni rezultatom koji se postiže u svega par tjedana. Cijena tretmana ovisi o broju regija koje se tretiraju. U jednom ciklusu moguće je tretirati najviše dvije regije, na primjer stražnjicu i ruke ili trbuh i natkoljenice... Cijena jedne regije iznosi okvirno 700 kn po terapiji i time smo značajno povoljniji od svih sličnih centara u svijetu. Vrlo često imamo posebne ponude o čemu možete pročitati na studio-echo - .

Ne preporuča se upotreba ove terapije kod klijenata s pacemakerom, akutnom upalom vena i limfnih čvorova, akutnih kožnih upala na mjestu terapije, metalnim implantatima i tumorskim promjenama, psihopatološkim sindromima i multiplom sklerozom.

Foto: Accessorize & La Redoute / prshots

laredoute 10- Ostavite si dovoljno vremena za opuštanje, jer mnogi smatraju da je stresan način života radi djelovanja kortizola, hormona nadbubrežne žlijezde, jedan od glavnih čimbenika nastanka celulita. Stoga, posvetite sebi dnevno sat vremena i boravite u prostoru u kojemu ćete se osjećati najopuštenije... - .

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location