Username *
Password *
Remember Me

Lansirana je nova osvježavajuća gel-krema za muškarce koja, obećavaju u Biothermu, rješava probleme vezane uz kožu s kojima su suočeni muškarci svih dobi i svih tipova kože: grubost, neujednačen tonus i vidljive pore. Novi proizvod napravljen je s ciljem da odgovara svakom tipu muške kože, te da je štiti u svim uvjetima u kojima se koža nalazi tijekom toplih dana.  

1
- Regenerativni spoj sastojaka vodenog porijekla inspiriran Biothermovim stručnim znanjem na području plave biotehnologije ključan je za transformaciju kože. Riječ je o inovativnoj kombinaciji čistog termalnog planktona: Biothermovog zaštićenog aktivnog sastojka s umirujućim i obnavljajućim djelovanjem, i ekstrakta mediteranske alge P. pavonice. Alga P. pavonica u vodi se štiti bijelim slojem kalcijevog karbonata. Na koži, njezin ekstrakt potiče dubinsku hidrataciju i postiže optimalnu kvalitetu kože stimuliranjem ključnih komponenata kože -  objavio je Biotherm.

11


Ovom obnavljajućem spoju sastojaka vodenog podrijetla dodani su:
- glicerin za bolju hidrataciju kože,
- polimeri za glatkoću koja stvara učinak 'druge kože',
- čestice mekog fokusa, poznate po ujednačavanju kože te prikrivanju otvorenih pora i ostalih nepravilnosti,
- eksfolijacijski agens ER195 za poboljšanu glatkoću kože,
- Actyl CTM za poboljšano ujednačavanje kože.

Miris kreme osmišljen je kako bi doživljaj ugode bio potpun: gornje note čine morski akordi, kruška, đumbir i korijander, srednje su ledena menta, lavanda i krastavac, a u bazi su mošus, sandalovina, cedrovina i jantar.

44


Lice kampanje je dvadesetdvogodišnji Youri Zoon, svjetski prvak u kitesurfingu, koji svojim prirodnim šarmom idealno utjelovljuje ovaj proizvod. Porijeklom iz Nizozemske, Zoon je drugi iz nove generacije zaštitnih lica proizvoda Biotherm Homme – muškaraca snažne osobnosti duboko povezanih s vodom, glavnim izvorom aktivnih sastojaka. - Kitesurfing predstavlja ultimativnu slobodu -  tvrdi Zoon. - Kad sam na vodi, nitko me ne može kontrolirati - .

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location