Username *
Password *
Remember Me

Kolekcija Série Expert dobila je novu liniju za tanku kosu kojoj nedostaje volumen. Tu su anti-gravitacijski šampon, regenerator, maglica i puder u spreju. Tanka kosa u pravilu je i do 30 posto tanja od "normalne" kose, te se brzo masti pa se korijen priljubljuje uz vlasište. Nova linija sadrži sastojke poznate po pružanju volumena na dužinama i korijenu.

sampon

Anti-gravitacijski šampon  
Tehnologija: salicilna kiselina + Hydra Light. Šampon čisti korijen kako bi podigao kosu i pružio joj tonus. Inteligentni polimeri, napunjeni negativnim ionima, usmjeravaju se na pozitivne ione na površini kose kako bi oslobodili prirodan volumen bez taloženja. 
CIJENA: 250 ml, 94 kn

regenerator
Anti-gravitacijski regenerator

Tehnologija: kombinacija Intra-Cylane i Hydra Light. Intra-Cylane je snažan patentirani sastojak, rezultat desetogodišnjeg istraživanja, koji kosi pruža potrebnu potporu. Hydra Light je sastojak poznat po svojih hidratantnim blagodatima. Kao rezultat, ova njega kombinira hranjenje i volumen.
CIJENA: 150 ml, 129 kn
 

sprej
Anti-gravitacijska maglica

Tehnologija: Intra-Cylane + salicilna kiselina. Ovaj sprej jedinstvena je kombinacija Intra-Cylane, snažnog patentiranog sastojka koji je po prvi put korišten u spreju kako bi vlaknu kose pružio potrebnu potporu. Kosi su pruženi volumen i punoća već od korijena. Formula također sprječava prebrzo mašćenje kose.
CIJENA: 125 ml, 136 kn

puder
SOS volume puder u spreju

Tehnologija: Powder Fresh. Formula djeluje na korijenu odstranjujući višak sebuma, te na dužinama kojima pruža volumen i svježinu.
CIJENA: 76 ml, 128 kn

GDJE KUPITI: U odabranim frizerskim salonima

U sklopu linije ekskluzivno za salone osmišljena je usluga za bolje postizanje volumena Volumceutic. Radi se u dva koraka: anti-gravitacijskim serumom i maskom za tanke lasi.
Objavljeno je da pruža učinak volumena na tankoj kosi do 72 sata.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location