Username *
Password *
Remember Me

Mliječni serum Luminescence namijenjen je smanjivanju vidljivosti manjih nesavršenosti poput crvenila, tamnih mrlja i neujednačene teksture, te zaglađivanju i vraćanju zdravog izgleda kože. Može se koristiti samostalno ili pomiješati s dnevnom kremom i tekućim puderom. Sadrži ekskluzivan Lierac Chromo-complex i biserne čestice.
CIJENA: 30 ml, 499 kn

lumi


Osim Luminiscence seruma, kozmetička kuća Lierac lansirala je nedavno i novitete u liniji Sunific čiji proizvodi štite od UV zraka i djeluju protiv pojave preuranjenog starenja kože (bore, elastoza, tamne mrlje, dehidracija). Sadrži patentiranu UVA/UVB zaštitu od sunca za lice i dekolte, biljne ekstrakte za anti-age djelovanje i brže tamnjenje, te poboljšani kompleks za zaštitu stanica. Proizvodi Sunific su lagane teksture sa sjajnim česticama, dok Sunific Extreme nema sjaj, namijenjeni su osjetljivoj koži, vrlo svijetle puti. Proizvodi nose miris bergamota i jasmina, lubenice, sandalovine i kokosovog mlijeka. Sadrže mineralne filtere.

1112222

Lierac Sunific SPF 30 za lice i dekolte
CIJENA: 50 ml, 276 kn
 
Lierac Sunific SPF 30 mlijeko za tijelo
CIJENA: 150 ml, 312 kn

Lierac Sunific Extreme SPF 50 krema za lice i dekolte
CIJENA: 50 ml, 340 kn
 
Lierac Sunific Extreme SPF 50 za tijelo
CIJENA: 50 ml, 375 kn

LIERAC - SUNIFIC Apres-Soleil BaumeLierac Sunific balzam nakon sunčanja
Ekstrakt kore Mimose tenuiflore obnavlja i potiče zacjeljivanje, a hidratantni sastojci omekšavaju, hidratiziraju i osvježavaju. Pogodno za lice i tijelo.
CIJENA: 125 ml, 163 kn
 
GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

E baš sam na Lieracu trenutno! Sad sam na Hydra Chrono kremi i baš skicam na jagodi emulziju. A Luminesence se čini da bi mogao biti odličan.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location