Username *
Password *
Remember Me

Slavna linija proizvoda za boravak na suncu najavljuje vruće ljeto, no iz poznate kozmetičke kuće ujedno upozoravaju na pametno korištenje sredstava, kako bismo u danima koji su pred nama uživali što je bezbrižnije moguće. Nude par savjeta kako biste bili sto posto zaštićeni i sigurni!

2


Savjeti
:
1. Proizvod za zaštitu od sunca nanosite na kožu u debelom sloju. U protivnom, zaštitni faktor na vašoj koži bit će niži od onoga na pakiranju i može doći do nepotrebnih oštećenja kože zbog neadekvatne zaštite.
2. Ne zaboravite na refleksiju sunčevih zraka s površina kao što su voda, pijesak, beton i trava. Čak i kada je oblačno, morate zaštititi svoju kožu!
3. Nakon izlaganja suncu isperite ostatke proizvoda za zaštitu od sunca s kože, te je dodatno njegujte sredstvima koja će kožu umiriti, nahraniti i navlažiti.


3


LINIJA
:
Capital Soleil ulje sa ZF 20 i ZF 40
To je prvo Vichy ulje za zaštitu od sunca primjereno osjetljivoj koži. Za borbu protiv štetnih učinaka UV-zraka i za zaštitu dragocjenog genetskog kapitala kože Laboratoriji Vichy su u ulje za sunčanje dodali fotostabilni sustav filtera širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryla. Tekuća i mirisna tekstura omogućuje vrlo jednostavno i brzo nanošenje za homogenu zaštitu otpornu na vodu. Uljna tekstura koži daje satenski učinak bez bijelih tragova i otkriva sjaj preplanulog tena. Proizvod je hipoalergen, bez parabena, vodootporan te ispitan pod dermatološkim nadzorom.
CIJENA: 125 ml, 141 kn i 165 kn

Capital Soleil mlijeko u velikom obiteljskom pakiranju, dostupno sa ZF 30 te ZF50+.
CIJENA: 125 ml, 165 kn

a


Capital Soleil sprej
za jednostavno i brzo nanošenje, dostupan sa ZF 30 te ZF 50+.
CIJENA: 200 ml, 157 kn

Capital Soleil gel-mlijeko sa teksturom koja se lako nanosi i brzo upija, dostupan sa ZF 20.
CIJENA: 150 ml, 149 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

INFO PLUS:
Početkom lipnja započela je i promotivna Capital Soleil akcija u ljekarnama. Uz kupnju bilo koja dva proizvoda iz linije Capital Soleil Vichy daruje veliku torbu za plažu. Akcija traje do isteka zaliha. 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location