Username *
Password *
Remember Me

Kako se ljeto približava, tako se mijenja i sadržaj naših kozmetičkih torbica, pa se polako okrećemo razmišljanju – koju termalnu vodu odabrati? Mnogi od nas ne mogu zamisliti odlazak u grad bez boce termalne, jer ne samo da je zdrava i čuva naš ten, već je i fantastično osvježenje na visokim temperaturama i to za cijelo tijelo, a posebice lice, vrat i ruke… Naravno, brine se i za očuvanje mladosti naše kože, što termalna voda La Roche-Posay čini visokim postotkom selena.

2 cr

- Stara više od 20.000 godina, termalna voda La Roche-Posay izuzetno je složena i jedinstvena voda s terapeutskim djelovanjem. Nastaje iz kišnice, profiltrirane kroz guste kredne stijene koje su prirodne rezerve selena, a upravo ju bogatstvo selenom čini dragocjenom. Ovaj oligoelement u tragovima prirodni je antioksidans koji štiti stanice od oksidacijskog stresa, sprječava prerano starenje kože i pomaže u liječenju brojnih dermatoloških nepravilnosti i bolesti. Ono što termalnu vodu La Roche-Posay također čini izuzetnom je stabilnost njenih sastojaka, prije svega minerala koji poštuju fiziološku ravnotežu kože. Izuzetno je čista i ima gotovo neutralan pH. Termalna voda je zaštićena od onečišćenja, svi njeni sastojci su nedirnuti, a svojstva neizmijenjena još od termalnih vrela iz kojih izvire – objavila je poznata kozmetička kuća.

1
- Legenda kaže da je izvor termalne vode u La Roche-Posayu otkrio Bertrand Du Guesclin, vrhovni zapovjednik francuske vojske u doba Karla V. Kada se krajem četrnaestog stoljeća vraćao iz Španjolske, zaustavio se uz izvor kako bi utažio žeđ. Njegov konj, koji je imao ekcem, skočio je u vodu i kada je isplivao, otkrili su da se njegova koža izliječila. Tako je započela legendarna priča o izvorskoj vodi u koju su vjerovali još francuski kraljevi i Napoleon Bonaparte - .

3
CIJENE:
300 ml, 89,60 kn
150 ml, 49,90 kn (akcijska cijena)
50 ml, 28 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location