Username *
Password *
Remember Me

Nakon Max Factorove, kod nas je stigla i CC krema kozmetičke kuće Clinique koja sad predstavlja novu, laganu formulu za blistavu kožu. Puno ime joj je Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector (za azijsko tržište kremi je ime Moisture Surge CC SPF 30), te ujednačuje prirodnu blistavost kože, hidratizira je i štiti. Navode da ispravlja ton kože, te je čini mladolikom. Dostupna je u tri nijanse, za srednje prekrivanje. Može se nositi samostalno ili ispod pudera kao baza. Namijenjena je svim tipovima kože, bez ulja je i ne izaziva pojavu akni. Dermatološki je, alergijski i oftalmološki testirana, te nema mirisa.

op

 

- Vodeći dermatolozi ove kuće potvrđuju da se ton kože može promijeniti i kožu učiniti drukčijom. U ovom globalnom, galopirajućem okolišu, koži treba pomoć kako bi izgledala svježe. Danas, žena želi multi-funkcionalan proizvod koji se lako prilagođava njenom zaposlenom stilu života, a od kože želi da izgleda najbolje, trenutno i tijekom dana - objavio je Clinique. 

 

 3333

 

Kako djeluje ova CC krema?

Colour Correction – ispravljanje tona kože:
Znanstvenici su objedinili unaprijeđenu "colour correcting" tehnologiju koji upija svjetlost u cilju postizanja blistavosti i zdravog izgleda kože. Duplo položene optičke čestice raspršuju svjetlost multi-dimenzijonalno kako bi neutralizirale izgled kože. Siva, pepeljasta koža postaje blistavija i svjetlija; žuta, umorna koža pretvara se u sjajnu kožu boje breskve, a crveni ton je neutraliziran.

Hidratacija:
Krema sadrži hijaluronsku kiselinu koja osvježava i zadržava vlažnost kože, dok sastojci poput Trahaloze i Sorbitola štite kožu od promjena vlažnosti u atmosferi.

Zaštita:
Formula sadrži zaštitne faktore UVA/UVB koji pomažu spriječiti vidljive znakove starenja kože i ključne antioksidanse poput Vitamina E, ružmarin, Nordihydroguaiaretic kiselinu (ispravlja oštećenja od UVA/UVB zraka) i Asorbyl Tocopheryl Maleate (antioksidans) koji štite od vanjskih štetnih utjecaja. Održava kožu zdravom.

CIJENA: 40 ml, 271 kn 

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama