Username *
Password *
Remember Me

TEHNOLOGIJA: Sadrži molekulu LR 2412, rezultat desetogodišnjeg istraživanja, koja je posebna po tome što se može sama kretati slojevima kože i pokretati niz mikro promjena u tkivu - otkrivaju tehnolozi Lancomea - to je univerzalna molekula sa svojstvom prodiranja u sve slojeve kože. Ključ ove sposobnosti molekule LR 2412 leži u njenoj sklonosti strukturama koje sadrže vodu i lipide. Ona se u koži ponaša kao «signalna molekula», pokrećući lančane reakcije u svim njenim slojevima kako bi se aktivirali ključni činitelji obnavljanja stanica kože. Rezultat: na koži se uočavaju vidljive promjene: tekstura je finija, bore su manje, smanjen je broj pigmentacijskih i vaskularnih nepravilnosti, pore su sužene - .

TIP KOŽE: Serum se može nanositi na sve tipove kože, a također i na osjetljivu kožu te na područje oko očiju – tijekom cijele godine, danju i noću.

MIRIS: Miris seruma Visionnaire [LR 2412 4%] sadržava ekstrakte ruže, kao moderne i prozračne gornje note, te plemenito cvijeće, koje kombinaciji daje sofisticiranu notu.

CIJENA: 30 ml 655 kn, 50 ml 860 kn

GDJE KUPITI: U svim boljim parfumerijama.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location